Inspirium Amsterdam geopend


Inspirium Amsterdam geopend
02-12-2019 10:00
Met een spectaculaire show werd afgelopen week Inspirium Amsterdam officieel geopend in het bijzijn van alle negentien Inspirium-partners en VIP-gasten. 

Eén voor één werden de partners gepresenteerd aan het aanwezige publiek en plaatsten zij ieder hun puzzelstuk in de speciaal gecreëerde Inspirium-wand, die symbool staat voor de samenwerking en synergie tussen alle Inspirium partners. Het moment werd verzegeld met een knal, confetti, muziek en het proosten op ‘the next level in hospitality’.
 

Na het officiële moment kregen alle gasten de kans om de verschillende belevingswerelden met eigen ogen te zien en een praatje te maken met de partners. De positieve geluiden en lachende gezichten duidden op een geslaagde avond.

Inspirium Amsterdam is na Breda de tweede locatie van Inspirium en volgens de initiators een volgende stap in de toekomst van hospitality. Negentien partners met ieder hun eigen expertise op het gebied van hospitality komen samen onder één dak en werken gezamenlijk aan totaaloplossingen voor de juiste invulling van gastvrijheid. De partners van Inspirium Amsterdam zijn onder meer BKS, Bulsink, Häfele, Incatro Room Acoustics, Van Duijnen Horeca Service, Lavazza, Satelliet en Utilicht. 
 
 
 

Deel op Social Media<< December 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >