'Kortrijk' presenteert jonge ontwerpers


'Kortrijk' presenteert jonge ontwerpers
27-09-2019 8:00

Dit najaar staat het Belgische Kortrijk weer in het teken van (interieur)design. "Tijdens Kortrijk Creativity Week, van 23 tot 27 oktober, ontdek je in de creatieve stad aan de Leie alle soorten talentvolle makers, ontwerpers en ondernemers", aldus een woordvoerder van het evenement. In het kader van de manifestatie 'We Are The Next Generation' worden onder meer 10 jonge ontwerpers aan het publiek voorgesteld.

(Joeri van Evelingen)

Uit honderdzestig inzendingen werden vierenveertig studentenprojecten geselecteerd van Belgische hogescholen en universiteiten. Het betreft Anouck Kuyckx, Arabella Huys, Nic Belliard, Liske Weerts, Joeri van Evelingen, Charlotte Verschuere, Victor Verhelst en Thomas Renwart, Sarah Tilley, Jessica Schellekens, Rani Veroustraete, Thor Gerard en Sofie Buyse.


(Liske Weerts)

Tentoonstellingsontwerp voor We Are the Next generation is van Ship of Fools, in samenwerking met Tom Van Puyvelde, met de steun van Creapack en Wever & Ducré. De organisatie van de Kortrijk Creativity Week is in handen van Designregio Kortrijk, Howest, Stad Kortrijk, Voka West-Vlaanderen, Intercommunale Leiedal en Biënnale Interieur.

(Arabella Huys)

"Kortrijk Creativity Week (voorheen Week van het Ontwerpen) zet sinds 2004 de meerwaarde van design thinking voor onderwijs, industrie en publieke ruimte in de kijker", aldus een woordvoerder namens de organisatie. "Met de erkenning van regio Kortrijk als Kortrijk UNESCO design region wordt de zestiende editie van Week van het Ontwerpen omgedoopt tot Kortrijk Creativity Week."

www.kortrijkcreativityweek.be 

 

 


Deel op Social Media<< September 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >