Gemeentehuis Woerden geopend


Gemeentehuis Woerden geopend
26-06-2019 8:30

Recentelijk is feestelijk en officieel het duurzaam gerenoveerde gemeentehuis van Woerden geopend. Het door cepezed en cepezedinterieur ontworpen transformatieproject werd in april al opgeleverd en in gebruik genomen. 

(foto's: lucas van der wee

De openingshandelingen werden verricht door burgemeester Victor Molkenboer en de Utrechtse commissaris van de Koning mr. J.H. Oosters. Onder toeziend oog van pers en genodigden werd de Woerdense vlag gehesen en een plaquette onthuld. Ook werd er gespeecht en kwam cepezed aan het woord over het ontwerp. 

Waar het oude stadhuis het energielabel G had en de gemeente na renovatie minimaal het label A+ verlangde, is het vernieuwde gebouw uiteindelijk voorzien van het label A+++, het op een na hoogst haalbare. Energetisch heeft het gebouw daarmee een sprong van meer dan zes stappen gemaakt. De revitalisatie heeft daarnaast sterk de representativiteit, de verblijfskwaliteit en de kwaliteit van de werkplekken verbeterd. Het project werd bovendien budgetneutraal gerealiseerd; mede door de duurzaamheidsmaatregelen en een aanzienlijke reductie van de omvang van het gebouw zijn de exploitatiekosten na renovatie gelijk gebleven aan die ervoor. 

www.cepezed.nl 
 


Deel op Social Media<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >