Nieuws


18-03-2020 8:00

De coronacrisis zet een streep door de geplande jurering van de BNA Beste Gebouw-verkiezing. Dat meldt de BNA.

"Omdat we nu nog niet weten wanneer de jurytour door Nederland kan plaatsvinden, hebben we besloten om de uitreiking op 14 mei te annuleren en over de zomer heen te tillen", aldus een woordvoerder van de branchevereniging. "Hopelijk is er in het najaar ook weer wat meer ruimte in onze hoofden en harten voor een feestelijke uitreiking. Geen afstel dus, maar een noodzakelijk uitstel."

In ieder geval heeft de jury onder voorzitterschap van Neelie Kroes 'vanuit huis' te kennen gegeven onder de indruk te zijn van de meer de honderd inzendingen, verdeeld over de categorieën.

www.bna.nl


Deel op Social Media18-03-2020 8:00

EGM architecten heeft Willeke Smit benoemd tot associate architect. "Willeke brengt ruime internationale ervaring mee waarbij zij zowel als architect en als ontwikkelaar betrokken is geweest bij aansprekende projecten. De benoeming sluit aan op de integrale werkwijze en toekomstvisie van het bureau."

Willeke Smit heeft als (associate) architect bij Mecanoo architecten en Paul de Ruiter aan toonaangevende nationale en internationale projecten gewerkt in zowel de commerciële en publieke sector met een focus op hospitality en zorg. Zij werkte onder meer aan het Hilton Amsterdam Airport Schiphol, het Nationaal Openluchtmuseum, het Zaans Medisch Centrum, de Library of Birmingham (Verenigd Koninkrijk), The Place hotel in Tainan (Taiwan) en het Royal Hospital and Wellness centre in Taipei (Taiwan). Aansluitend heeft Willeke bij vastgoedontwikkelaar AM / Vitaal ZorgVast aan de andere kant van de tafel gezeten. Daar heeft ze voor zowel instellingen als beleggers vastgoed ontwikkeld.

"Het is de combinatie van Willeke’s ontwerpervaring en haar commerciële en strategische visie op zorgvastgoed die naadloos aansluit op de visie van EGM om de leidende positie van het bureau in de care & cure markt te behouden en uit te bouwen. Met het team van EGM en opdrachtgevers zal zij in een vergaande integrale en vernieuwende benadering projecten in de zorg vormgeven."

EGM architecten werkt op dit moment aan meer dan honderdvijftig projecten verspreid over achttien landen. "De visie om duurzame en gezonde gebouwen te realiseren ligt in het DNA van het bureau en ten grondslag aan al haar ontwerpen en adviezen."

www.egm.nl


Deel op Social Media<< March 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >