Nieuws


07-01-2020 10:00

Nog één keer betrekt pop-up platform Object de voormalige HandelsKamer HAKA, een industrieel icoon van Rotterdam. Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 februari 2020 kunnen liefhebbers van design, architectuur, mode en kunst hier hun hart ophalen.

"Object is geen gewone beurs, maar een zorgvuldig samengestelde en prikkelende mix van verschillende ontwerpdisciplines, materialen, vormen en kleuren", aldus directeur Anne van der Zwaag. "Alle designs staan te kijk en te koop."

Van kleine toegepaste ontwerpen tot grote autonome installaties: Object biedt de bezoeker een veelzijdig aanbod aan hedendaagse designers. Jonge aanstormende talenten staan naast bekende labels en presenteren zowel unica als limited editions in uiteenlopende formaten en vormen zoals product, industrieel, architectuur, textiel en grafisch design. De deelnemers zijn zelf aanwezig om hun ontwerpen toe te lichten.   

De Rotterdamse designbeurs is volgens Van der Zwaag uitgegroeid tot hét platform om aanstormend talent te ontdekken. Maar ook 'gevestigde namen' zijn in het kader van de beurs te (her)ontdekken. Het monumentale HAKA-gebouw ligt in het Vierhavensgebied, de creatieve hotspot van Rotterdam waar een groot aantal ontwerpers werkt. Speciaal voor de bezoekers van Object stelt een aantal van hen op vrijdag 7 februari zijn studio open voor professionals. Laat je meenemen in de wereld van Daan Roosegaarde, Atelier van Lieshout, Wieki Somers en Studio Makkink&Bey. 

www.objectrotterdam.com


Deel op Social Media<< January 2020 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >