Nieuws


28-10-2019 8:00

Afgelopen week (19 tot en met 27 oktober) vond in Eindhoven de Dutch Design Week plaats. Het evenement was dit jaar gericht op de toekomst. "De Dutch Design Week  behandelt thema's die zowel gevarieerd als uitdagend en actueel zijn", aldus een woordvoerder. 

De focus lag tijdens de Dutch Design Week zowel op het speculatieve idee als op het eindproduct. "Want uiteindelijk hebben alle grote uitvindingen, ontwerpen en technieken het levenslicht gezien als prototype. Dit jaar is geen uitzondering, variërend van conceptuele, bijzondere en artistieke projecten (die de verbeelding prikkelen en leiden tot nieuwe ideeën, discussies en nieuw gedrag), tot producten en technieken die veel praktischer zijn (ontworpen voor het tijdperk waarin wij leven)."  

Eén van de vele evenementen die te bezoeken was is de presentatie van het meubel Ypsilon. Dit nieuwe product is ontwikkeld door fabrikant Drentea en FOKLAb van Fokkema Architecten. 

Er was natuurlijk nog veel meer te zien in Eindhoven. Zo toonde Gispen de circulaire Sett CE bank op Dutch Design Week op maar liefst twee verschillende exposities: bij de Goed Industrieel Ontwerp Erkenningen én bij de overzichtsexpositie van de winnaars van de Dutch Design Awards.

Ook tal van andere fabrikanten vertoonden hun 'designkunsten' in de Lichtstad. In de komende uitgaven van Inside Information is meer te zien en te lezen over het drukbezochte evenement.


www.ddw.nl


Deel op Social Media<< October 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >