Nieuws


29-06-2018 8:30

Office Academy presenteert een nieuwe eendaagse cursus, verzorgd door Kitty de Groot (auteur van onder meer het bekende boek # Nieuwe Werkvormen): Innovatie & Creativiteit in de Werkomgeving.

"Creativiteit, cultuur en gezondheid worden steeds belangrijker in een wereld die in toenemende mate instabiel, onzeker en onvoorspelbaar lijkt te worden", aldus een woordvoerder van het opleidingsinstituut. "Een continue stroom aan veranderingen, vergaande digitalisering en een voortrazende kenniseconomie, vragen om innovatiekracht, vitaliteit, welzijn, sterke sociale binding en interactie. Kitty de Groot gaat in haar presentatie in op hoe je creativiteit, cultuur en gezondheid stimuleert vanuit een goed interieurconcept."

Aan de hand van onderzoeken, visies en verworven kennis van experts en voorbeelden van toonaangevende interieurprojecten en meubel(concept)ontwerpen focust de workshop op design thinking modellen, biophelic design en design psychologie.

Docent Kitty de Groot is onderzoekjournalist en auteur van het boek #Nieuwe werkvormen. Als interieurarchitect en industrieel ontwerper is zij vele jaren in binnen- en buitenland toonaangevend actief is geweest.Haar specialisatie: innovatie, design, cultuur. Tijdens de eendaagse cursus van Office Academy zal zij haar kennis en ervaring delen met de deelnemers.

De eendaagse cursus wordt dit najaar gegeven in Utrecht Community (UCo), een duurzame werkgemeenschap van en voor pioniers die elkaar inspireren in een gerenoveerde, energieneutrale NS treinloods in Utrecht. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer het creëren van werkplezier, innovatie & creativiteit en vitaliteit & identiteit in de werkomgeving.

Inschrijven voor de cursussen van 18, 21, 25 of 28 september aanstaande kan hier.


www.officeacademy.nl

 


Deel op Social Media29-06-2018 8:30

Aan de Young Designers van de Dutch Design Awards is dit jaar voor het eerst een geldbedrag van 10.000 euro per winnaar beschikbaar gesteld voor hun professionele ontwikkeling. Dit initiatief is tot stand gekomen in samenwerking met Keep an Eye Foundation. De drie geldprijzen werden donderdag 28 juni tijdens de feestelijke Dutch Design Award Night uitgereikt aan de jonge talenten Lisa Konno, Olivier van Herpt en Manon van Hoeckel. 

Keep an Eye en Dutch Design Awards (DDA) geloven dat financiële ruggensteun het verschil kan maken aan het begin van iemands carrière. Tijdens de Dutch Design Awards Night kondigden zij dan ook met plezier hun nieuwe, meerjarige samenwerking aan. Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation, de organisatie achter DDA: "Elke kans om talent te ondersteunen grijpen we met twee handen aan. De samenwerking met Keep an Eye is een heel bijzondere. Onze commissie kiest de winnaars met uiterste zorg en aandacht. Dat we ze nu vervolgens serieus op weg kunnen helpen dankzij Keep an Eye maakt echt het verschil."

De Young Designer Award is de stimuleringsprijs voor jong talent dat maximaal 5 jaar geleden is afgestudeerd. Bij de beoordeling staat de ontwerper centraal en wordt gekeken naar de kwaliteit van het gehele portfolio. De commissie voor de Young Designer Award van Dutch Design Awards 2018 bestaat uit drie designexperts die onder leiding van juryvoorzitter Job Meihuizen (DDA) de winnaars selecteren: Saskia van Stein (commissievoorzitter), Jeroen Junte, Jeroen van Mastrigt en Georgette Koning. 

De drie winnaars van de Young Designer Award gebruiken hun ontwerpkracht om een industrie en/of de samenleving tot reflectie uit te dagen. Ieder op hun eigen manier weten de jonge ontwerpers verschillende werelden bij elkaar te brengen. Onderzoekend, eigenzinnig en bevlogen, lukte het deze talenten om in korte tijd een veelbelovend oeuvre te realiseren. 

www.ddw.nl
 

<br />
<br />
<a href="http://insideinformation.nl/nl/academiehoofdopleidi/497-hogere_opleiding_huisvestingskunde" onclick="window.open(this.href, '', 'resizable=yes,status=no,location=no,toolbar=no,menubar=no,fullscreen=no,scrollbars=yes,dependent=no,width=750,height=750'); return false;"><img alt="" src="https://s02.qind.nl/userfiles/127/Image/%23Hogere_Opleiding_Huisvestingskunde.gif" style="width: 468px; height: 60px;" /></a></p>

Deel op Social Media<< June 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >