Nieuws


04-05-2018 8:30

Advies-, ontwerp- en projectmanagementbureau DZAP Groep (DZAP) heeft branchegenoot HIP Studio overgenomen. Concept- en interieurontwerpbureau HIP Studio is gevestigd in Abcoude en overwegend actief in de hospitality branche en het hogere residentiële segment.

DZAP neemt HIP Studio over inclusief het volledige team. Het bureau blijft vooralsnog actief onder de eigen merknaam en werkzaam vanuit de huidige locatie in Abcoude. HIP Studio heeft met de overname direct toegang tot de organisatie van DZAP, terwijl DZAP per direct gebruik maakt van de expertise, creativiteit en het brede, aanvullende scala aan leveranciers van HIP Studio.

HIP Studio heeft een sterke reputatie opgebouwd met aansprekende interieurprojecten. Recent tekende het bureau voor het ontwerp en de inrichting van Ron Blaauw’s restaurant Nacarat in de Hudson’s Bay flagship store op het Damrak in Amsterdam, een project dat is bekroond met tal van nominaties voor prestigieuze, internationale designprijzen.

Edward Vis, directeur-eigenaar van DZAP: “Samen met de recente start van Drive - the impact of hospitality - dat gericht is op gastvrijheidsbeleving en gastvrijheidsconcepten, is ook de overname van HIP Studio een belangrijke stap in de verdere groei en ontwikkeling van DZAP. Waar Drive vooral een verdieping is van onze dienstverlening, is HIP Studio een verbreding van ons werkveld. Dit betekent dat we bestaande opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn en dat we van toegevoegde waarde zijn voor toekomstige opdrachtgevers in nieuwe segmenten zoals de hospitality sector.”

Wim en Maxine Hoopman, creatieve directie van HIP Studio: “HIP Studio en DZAP zijn sterk complementair aan elkaar. DZAP geeft ons een entree in nieuwe marktsectoren en de omvang en slagkracht om grotere, complexere en nog mooiere opdrachten uit te voeren. Wij hebben altijd de ambitie gehad om toonaangevend te zijn in de sector en dat kunnen we binnen DZAP versneld waarmaken.”

www.dzap.nl
 


Deel op Social Media<< May 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >