Nieuws


09-02-2018 8:30

Het is - naast Manneken Pis - hét icoon van Brussel; het Atomium. Het bijzondere bouwwerk betsaat dit jaar 60 jaar. Naar aanleiding van zijn 60ste verjaardag pakt het Atomium vanaf maart 2018 uit met diverse activiteiten, tentoonstellingen, evenementen en producten, om zo dé symbolische plek van Brussel en België te blijven.

De activiteiten die voor dit jaar zijn voorzien, beginnen op 23, 24 en 25 maart 2018 met een groot feestweekend dat de verjaardag in de kijker zet. Bij deze gelegenheid zal het Atomium een gloednieuw stripverhaal voorstellen, 'Glimlach 58' van de hand van Patrick Weber en Baudouin Deville, twee fans van de fifties en van Expo 58.

Naast drie tentoonstellingen in het Atomium en in het ADAM - Brussels Design Museum, voorgesteld onder de gemeenschappelijke noemer Galaxy 58, staan gedurende het hele jaar tal van evenementen op het programma: rockfestival, vuurwerk tijdens de zomer en grote vintagebrocante... Er staan voor de gelegenheid ook limited editions op het programma, waaronder een horloge van MeisterSinger of een speciaal bier van de brouwerij van Flobecq, Flo58. Een uitzonderlijk concert van het Orchestre Royal de Chambre de Wallonie zal het feestgebeuren afsluiten in de herfst van 2018.

www.carascom.com

Deel op Social Media09-02-2018 8:30

Na het ontwerpen van de eerste vier verdiepingen van het Nederlandse hoofdkantoor van Google in de Viñoly-toren in Amsterdam, heeft D Dock een extra ruimte op de 21e verdieping ontworpen.

"Deze verdieping vertegenwoordigt een experience & informele ontmoetingsplek in combinatie met een eetkwartier, waar medewerkers, klanten, partners en journalisten een aantal van de nieuwste Google-technologieën kunnen ervaren en testen", aldus een woordvoerder van het bureau uit Amsterdam.

Op de verdieping bevindt zich ook een fitnessruimte en een uitbreiding van hun kantooromgeving. The Loft, zoals het wordt genoemd, heeft een aantal cool-down lounges waar mensen kunnen bijkomen en een pauze kunnen nemen of hun 'batterij opladen' met hulp van het verbluffende panorama. "De hele ruimte is ontworpen om uitstekende functionaliteit, hoogwaardige afwerking en hoogwaardig akoestisch comfort te combineren. Het 'second-life'meubilair past naadloos er bij en maakt de ruimte uiterst flexibel in gebruik."

www.ddock.nl


Deel op Social Media
<< February 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >