Nieuws


26-09-2017 10:05

Paleis Het Loo in Apeldoorn wordt verbouwd. Van Eijk & Van der Lubbe is hierbij geselecteerd als interieurarchitect. het bureau laat weten 'supertrots' te zijn op de opdracht.

De komende jaren werkt Paleis Het Loo aan een grootscheepse renovatie en uitbreiding. Ruim 30 jaar na de openstelling van het paleis als museum is groot onderhoud noodzakelijk. Tegelijk met deze intensieve renovatie vindt een ondergrondse uitbreiding van museum Paleis Het Loo plaats. De nieuwbouw, ontworpen door KAAN architecten, biedt meer ruimte voor wisseltentoonstellingen en publieksfaciliteiten. Bovendien kan de omvangrijke collectie beter worden gepresenteerd aan de museumbezoekers. Van Eijk & Van der Lubbe zal als interieurarchitect de nieuwe publieksruimtes ontwerpen.

Ontwerpers Niels van Eijk & Miriam van der Lubbe: "Paleis Het Loo heeft een rijk verleden dat zich ten volste toont in het Corps de Logis. Deze historische verhalen en beelden zullen wij op een hedendaagse manier toegankelijk maken met de inrichting van de nieuwbouw waardoor aangename en bijzondere verblijfsruimtes worden gecreëerd. Wij zijn blij en trots dat wij zijn geselecteerd om deze bijzondere opdracht te vervullen en kijken uit naar een resultaat waarbij historie, architectuur en multifunctioneel gebruik van het gebouw op een goede manier bij elkaar komen."


In 2021 is het vernieuwde en verbouwde paleis klaar.

www.vevdl.com
 

Deel op Social Media
<< September 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >