CBRE neemt The Core in gebruik


CBRE neemt The Core in gebruik
08-03-2019 8:30

Nieuws van CBRE. De vastgoed- en huisvestingsadviseur heeft zijn nieuwe hoofdkantoor in gebruik genomen. The Core, gevestigd onder het dak van een voormalige autogarage in het Schinkelgebied in Amsterdam, luidt volgens de organisatie een nieuw hoofdstuk in voor de Nederlandse tak van het wereldwijde vastgoedadviesbureau.

"Werk verandert en er worden meer eisen gesteld aan gebouwen", aldus Marco Hekman, Managing Director Continental Europe en CEO van CBRE Nederland. "De complexiteit van huisvestingsvraagstukken en vastgoedoplossingen neemt daardoor toe. In The Core gaan we samen met opdrachtgevers nieuwe werkomgevingen ontwerpen. Hier geven we ondernemerschap de ruimte en brengen we innovatie tot leven."

The Core werd deze week geopend geopend. Bekijk hier een filmpje: 

In de afgelopen maanden heeft CBRE het pand aan de Anthony Fokkerweg in Amsterdam grondig verbouwd. Het gebouw is afgesloten van aardgas, voorzien van een nieuwe isolatieschil en de indeling is grondig op de schop gegaan. Vier verschillende zones stellen gebruikers van The Core vanaf vandaag in de gelegenheid om een werkvorm te kiezen die past bij het vraagstuk.

Een smart building systeem stelt CBRE in staat om gebouwfuncties af te stemmen op de voorkeuren van gebruikers. Daarnaast is CBRE voor het hoogst haalbare gegaan op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. Zo zijn alle recyclebare materialen in The Core in kaart gebracht en heeft CBRE resultaten toegepast uit onderzoek van de Universiteit van Twente naar de invloed van de werkomgeving op gezondheid, welzijn en prestatievermogen van kantoorgebruikers.

"The Core is niet alleen het antwoord op ons eigen huisvestingsvraagstuk. We slaan een geheel nieuwe weg in. Omdat het gebouw nauwelijks kaders heeft, passen we ons vanaf nu makkelijk aan aan de snel veranderende wereld om ons heen", aldus Hekman.

www.cbre.nl


Deel op Social Media<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >