Lezing Kitty de Groot tijdens DDW


Lezing Kitty de Groot tijdens DDW
16-10-2018 10:00

Tijdens de Dutch Design Week (DDW) zal design-journalist (en Inside Information-medewerker) Kitty de Groot een inspirerende lezing verzorgen over nut en noodzaak van innovatie in het interieur.

Innovatie & creativiteit, hoe stimuleer je dat vanuit het ruimtelijk concept? Nieuwsgierigheid kietelen, uitwisseling van kennis en inzichten activeren, vaste patronen doorbreken, hoe doe je dat? Wat kunnen we leren van creatieve hotspots, kunstacademies, incubator-omgevingen?  Welke rol kan kunst, natuur, identiteitsuitstraling en visie visualisatie spelen in het stimuleren van een innovatief gedreven werksfeer? Hoe het Design Thinking proces te ondersteunen in de fysieke ruimte? Deze en andere vragen komen aan bod in de lezing van Kitty de Groot.

In haar inspirerende sessie zullen vele aansprekende interieur projectvoorbeelden, onderzoeksresultaten en visies van toonaangevende innovators, kunstenaars, architecten en designers worden aangestipt.

Kitty de Groot is design-journalist en auteur van het boek: Nieuwe werkvormen. Haar specialisatie: innovatie, design, cultuur en user/design-psychologie, hoe beinvloeden zij elkaar. Haar achtergrond: Interieurarchitectuur en Industrieel ontwerpen, waarin zij vele jaren in binnen- en buitenland toonaangevend actief is geweest. Zij is docent in design (psychologie) en partner van www.Studiovix.nl, innovatie stimulerende meubels.

De lezing is bedoeld voor iedereen die creativiteit en innovatie in de werkomgeving wil stimuleren. Hierbij valt te denken aan interieurarchitecten, architecten, projectinrichters en werkplek-aanbieders. De lezing vindt op 26 Oktober van 14:00-15:30 uur plaats bij IGLUU, Lichttoren 32 in Eindhoven.
 
https://www.ddw.nl/nl/programma/82/innovatie-en-creativiteit-hoe-stimuleer-je-dat-in-de-werk-en-leeromgeving


Deel op Social Media<< October 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >