Boekpresentatie ZZDP Architecten


Boekpresentatie ZZDP Architecten
24-09-2018 8:00
Woensdag 12 september is de monografie van ZZDP Architecten, 'ZZDP Architecten getransformeerd' gepubliceerd. Het boek werd uitgereikt door Jort kelder en aan Esther Agricola, directeur Ruimte en Duurzaamheid van de gemeente Amsterdam.

De presentatie vond plaats in het onlangs gereedgekomen project The Ven, het nieuwe Park Inn Hotel en Holland Casino te Amsterdam Sloterdijk. ZZDP Architecten is als architect verantwoordelijk voor de complete renovatie/ transformatie van dit project. Aangezien het hier het meest recente opgeleverde project van ZZDP Architecten betrof en tevens het laatste gedocumenteerde gebouw was dat in het boek verscheen, was dit de uitverkoren locatie om de feestelijke onthulling te laten plaatsvinden.
Het boek is geschreven door auteurs Cor Wagenaar en Noor Mens, die tevens de jubileumeditie van het bureau schreven. Het boek is vormgegeven door Leon Bloemendaal en Patricia Dekkers. 
 
Esther Agricola sloot de feestelijke uitreiking af met eenprachtig verhalend commentaar, dat eindigde met een mooie quote over ZZDP Architecten: “ZZDP Architecten is overal in de stad Amsterdam op een onopvallende manier opvallend aanwezig.”

www.zzdp.nl

Deel op Social Media
<< September 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >