Cursus 'Innovatie en Creativiteit in de Werkomgeving'


Cursus 'Innovatie en Creativiteit in de Werkomgeving'
29-06-2018 8:30

Office Academy presenteert een nieuwe eendaagse cursus, verzorgd door Kitty de Groot (auteur van onder meer het bekende boek # Nieuwe Werkvormen): Innovatie & Creativiteit in de Werkomgeving.

"Creativiteit, cultuur en gezondheid worden steeds belangrijker in een wereld die in toenemende mate instabiel, onzeker en onvoorspelbaar lijkt te worden", aldus een woordvoerder van het opleidingsinstituut. "Een continue stroom aan veranderingen, vergaande digitalisering en een voortrazende kenniseconomie, vragen om innovatiekracht, vitaliteit, welzijn, sterke sociale binding en interactie. Kitty de Groot gaat in haar presentatie in op hoe je creativiteit, cultuur en gezondheid stimuleert vanuit een goed interieurconcept."

Aan de hand van onderzoeken, visies en verworven kennis van experts en voorbeelden van toonaangevende interieurprojecten en meubel(concept)ontwerpen focust de workshop op design thinking modellen, biophelic design en design psychologie.

Docent Kitty de Groot is onderzoekjournalist en auteur van het boek #Nieuwe werkvormen. Als interieurarchitect en industrieel ontwerper is zij vele jaren in binnen- en buitenland toonaangevend actief is geweest.Haar specialisatie: innovatie, design, cultuur. Tijdens de eendaagse cursus van Office Academy zal zij haar kennis en ervaring delen met de deelnemers.

De eendaagse cursus wordt dit najaar gegeven in Utrecht Community (UCo), een duurzame werkgemeenschap van en voor pioniers die elkaar inspireren in een gerenoveerde, energieneutrale NS treinloods in Utrecht. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer het creëren van werkplezier, innovatie & creativiteit en vitaliteit & identiteit in de werkomgeving.

Inschrijven voor de cursussen van 18, 21, 25 of 28 september aanstaande kan hier.


www.officeacademy.nl

 


Deel op Social Media<< June 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >