Design District van start


Design District van start
07-06-2017 8:30

Vandaag (7 juni) is het zover: in Rotterdam gaat de befaamde beurs Design District van start. Tot aanstaande vrijdag 9 juni is er in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdanm weer een keur aan interessante interieurproducten te zien.

Vakgenoten (7 en 8 juni) en het algemene publiek (9 juni) kunnen zich verlustigen aan producten van in totaal meer dan tweehonderd exposanten. Daarmee is het evenement, dat dit jaar na enkele jaren Zaandam weer in Rotterdam plaatsvindt, groter dan ooit.

De organisatie benadrukt dat er totvan 7 tot en met 9 juni in de Rotterdamse Van Nellefabriek niet alleen tal van interessante exposanten te zien zijn, maar dat er ook een volwaardig lezingenprogramma georganiseerd is.

"Naast de ruim tweejonderd deelnemers verdeeld over drie hallen en en mooie tuin, kan je één of meerdere lezingen bijwonen", aldus een woordvoerder. De lezingenruimte is vlakbij de beursvloer, op de eerste verdieping van de Tabaksfabriek.

Op woensdag worden de lezingen verzorgd door het Center for People and Buildings. Donderdag heeft de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten drie lezingen ingepland. "Vrijdag kan je terecht voor het programma van Facility Management Nederland; zij verzorgen naast twee presentaties en een paneldiscussie met prominente spelers ook een interessante tour langs deelnemers op de beursvloer." De lezingen zijn gratis voor alle bezoekers van Design District. 

www.designdistrict.nl

Deel op Social Media<< May 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >