Associates voor Mvrdv


Associates voor Mvrdv
05-04-2017 11:48

Mvrdv-oprichters Winy Maas, Jacob van Rijs en Nathalie de Vries hebben associates binnen hun bureau benoemd. Met deze stap willen zij een continuering van creatieve kwaliteit en het benutten en ontwikkelen van expertise binnen het groeiende architectenbureau waarborgen.

De associates van Mvrdv zijn Sanne van der Burgh, Klaas Hofman, Aser Giménez-Ortega en Gijs Rikken. “Mvrdv is onlangs gereorganiseerd in verschillende departementen; zes architectuur departementen, één stedebouwdepartement, één departement bureauondersteuning en een strategiedepartement” vertelt Jacob van Rijs. “De associates zullen een leidende rol gaan spelen in het verbinden van de verschillende departementen met expertise en kennis van innovatie, als een diagonale laag in onze groeiende organisatie”.


Mvrdv is in 1993 opgericht door Winy Maas, Jacob van Rijs and Nathalie de Vries. Het bureau realiseert studies en projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Ontwerpmethoden van Mvrdv zijn ondezoeksgericht en hebben een focus op samenwerking met opdrachtgevers, belanghebbenden en experts uit verschillende sectoren gedurende het gehele ontwerpproces. Het aanwijzen van associates is onderdeel van een belangrijke vernieuwing binnen de organisatie. In 2016 werden al nieuwe partners benoemt, nam Mvrdv intrek in haar nieuwe uitgebreidde kantoor en werden BIM en andere duurzame technologieën geïmplementeerd.

Mvrdv telt momenteel ruim 170 architecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen en stafmedewerkers en is gevestigd op locaties in Rotterdam, Shanghai en Parijs. 

www.mvrdv.com

Deel op Social Media 

 

<< April 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >