BNI-prijzen uitgereikt


BNI-prijzen uitgereikt
30-09-2016 8:30

Gisteren (29 september) zijn de BNI-prijzen uitgereikt. De prijzen gingen naar Remke Seyben en Alexandra Bicheler. Ook waren er twee eervolle vermeldingen.

Remke Seyben van de Academies Beelden Kunsten Maastricht kreeg de prijs in de categorie bachelor interieurarchitectuur. Ze kreeg de prijs voor haar ontwerp vvan crematorium De Lichtenberg.

Alexandra Bicheler van het Piet Zwart Institute werd gelauwerd in de categorie master interieurarchitectuur. Ze ontving de prijs vanwege haar project 'Domesticity’s Last Supper', waarin ze de huiselijkheid van interieurs onderzocht. 

De bni prijs is volgens de organiserende beroepsvereniging voor interieurarchitecten (bni) het enige talentenplatform voor recent afgestudeerde interieurarchitecten en -vormgevers. Dankzij de bni-partners ontvangen beide winnaars een studiebeurs à  2.500 euro. Bij de prijs hoort ook een tweejarig bni-lidmaatschap. Hiermee kan de beroepsvereniging hen met raad en daad ondersteunen op weg naar het succesvol uitvoeren van hun professie.

Behalve de twee winnaars zette de jury ook nog enkele andere in het zonnetje. Liza Diekema, afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie, en Aaltsje Venema, die haar Master Interieurarchitectuur aan ArtEZ behaalde, kregen beiden van de jury een eervolle vermelding.
Judy Wetters kon met 711 stemmen de Publieksprijs in ontvangst nemen.

www.bni.nl

Deel op Social Media 

 

<< September 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >