BNA-competitie van start


BNA-competitie van start
02-02-2016 8:30

Recentelijk startt de elfde editie van BNA Beste Gebouw van het Jaar. De belangrijkste jaarlijkse architectuurprijs heeft dit jaar Hanneke Groenteman als juryvoorzitter. “Daar zijn wij heel blij mee, maar zeker ook met de rest van de jury”, aldus BNA-directeur Fred Schoorl.

“De prijs staat voor de meerwaarde van architectuur in de samenleving. In 2015 waren we met winnaar Rotterdam CS van Team CS primetime bij DWDD aan tafel, dit jaar hopen we op nog meer aandacht en gesprek over het belang van architectuur voor iedereen.”

De elfde editie verwelkomt zes deskundige juryleden uit het vak en de samenleving. Hanneke Groenteman is dit jaar de juryvoorzitter. De jury bestaat daarnaast uit Mels Crouwel (directeur en architect Benthem Crouwel Architects), Maaike Westinga (architect en directeur TenBrasWestinga), Reimar von Meding (architect en directeur KAW architecten), Roelof Bleker (dijkgraaf waterschap Rivierenland) en Ronald Huikeshoven (directeur AM).

De BNA wil als brancheorganisatie met Beste Gebouw van het Jaar benadrukken dat goede architectuur meer is dan mooi alleen, voor opdrachtgever, gebruiker en samenleving. Daarom de keuze voor het Beste Gebouw. Ongeacht vorm, omvang, budget of locatie van een gebouw moet de prestatie van betrokkenen excellent en evident zijn: dit is het beste wat de architectuur voor opdrachtgever en samenleving heeft opgeleverd in het afgelopen jaar.

Saint Gobain is hoofdsponsor en VMRG Keurmerk is co-sponsor van BNA Beste Gebouw van het Jaar 2016.

www.bna.nl

Deel op Social Media 

<< February 2016 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >