Architectuurtour in Rotterdam


Architectuurtour in Rotterdam
08-05-2015 8:20

De Rotterdam Tours maakt het met de ‘Titanen Tour’ voor belangstellenden mogelijk architectuur, de Maas en ‘food’ gecombineerd te ervaren. Vanaf nu kunnen de beide Rotterdamse iconen De Markthal en De Rotterdam via vervoer met de watertaxi in één arrangement iedere zaterdag bezocht worden.

"Met gidsen die vol weetjes zitten proeven deelnemers de stad Rotterdam op haar allerbest: uitzicht, waterritje, wandeling én heerlijke proeverijtjes in de Markthal: Architectuurtour-mét-een-bite."

De tour start met een exclusief bezoek aan een van de hoogste ‘rauwe’ verdiepingen van De Rotterdam met een spectaculair 360 graden uitzicht over de stad. "Een van de snelste liften van Europa brengt de bezoeker weer naar beneden. Een heerlijke rit over de rivier is een sensationele must."

"Aan de overkant begeleidt de gids al vertellend naar Markthal. De wandeling voert natuurlijk ook langs de kubuswoningen en de Oude Haven. Een enerverend tourbegin, van hoog naar laag, van Zuid naar Noord en van verse naar vroege geschiedenis."

"In Markthal hoort men alles over de bijzondere locatie, de gids vertelt (ook áchter de schermen) over de architectuur, de bouw en over de bodemvondsten. Een ‘meet&taste’ bij een ondernemer op de marktvloer is onderdeel van de tour; uitleg en een klein proeverijtje van de producten die er op de kraam verkocht worden."

www.derotterdamtours.nl

Deel op Social Media 

<< May 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >