Nieuwe deelnemers Broeinest Eindhoven


Nieuwe deelnemers Broeinest Eindhoven
05-01-2015 9:06

Broeinest,de branchespecifieke flexwerkplek voor (interieur)architecten en andere creatieve ondernemers op Strijp-S in Eindhoven, heeft twee nieuwe partners aan zich verbonden. De verlichter Modular Lighting Instruments en Spectrum Meubelen sluiten zich aan bij Broeinest, waardoor er bij de opening op 22 januari een totaal aanbod van kennis en materialen geboden wordt aan de gebruikers.

Mike van Rooij, accountmanager Zuid-Nederland Modular Lighting Instruments: “Modular heeft vanaf de eerste kennismaking met de plannen voor Broeinest het gevoel gehad dat Broeinest gaat bruisen. De toplocatie op Strijp-S, het bijzondere pand en de gedreven initiator, Baars & Bloemhoff, en haar partners, maakte ons enthousiast. Hier willen we als globale speler op het gebied van architectonische verlichting graag een bijdrage aan leveren. Ons lichtplan is nu geïnstalleerd in Broeinest, waarmee wij ons presenteren richting en inspiratie kunnen bieden voor architecten. ”

Voor Spectrum, het in 1941 opgerichte Nederlandse meubelmerk bekend van de collecties van Martin Visser, Gerrit Rietveld en Benno Premsela en diverse hedendaagse ontwerpers, is de samenwerking een logische stap. Cindy Verhoeven, directeur Spectrum: “Spectrum heeft al lang haar hoofdkantoor op Strijp-S. Met de komst van Broeinest was het logisch om samen te gaan werken. Nu verzorgt Spectrum binnen Broeinest een ‘dynamische showroom’. Items uit onze collectie kunnen gebruikt worden door bezoekers van Broeinest. Daarnaast gaan wij vanuit Broeinest werken, waardoor we onze relaties in een bijzondere omgeving kunnen ontvangen.”

Bart Dekkers, directeur van Baars & Bloemhoff en initiatiefnemer van Broeinest: “Modular en Spectrum zijn gewaardeerde en inspirerende namen uit de industrie die passen bij de identiteit van Broeinest. Zij hebben de fysieke omgeving van Broeinest verrijkt met respectievelijk een modern lichtplan en bijzonder meubilair. Daarnaast biedt Broeinest met deze partners een totaal aanbod in interieurtoepassingen en hebben we nog meer vakspecifieke kennis in huis.”
 
Broeinest is een inspirerende ruimte van zevenhonderd vierkante meter met gratis flexplekken voor (interieur)architecten en andere creatieve ondernemers op de begane grond van het Glasgebouw op de Strijp-S in Eindhoven. Broeinest speelt in op de sociale, ecologische en economische veranderingen, waaronder de veranderde werkomgeving. Binnen Broeinest is meervoudig ruimtegebruik mogelijk om aan te sluiten op de behoefte van haar gebruikers; de (interieur)architecten en creatieve ondernemers.

Broeinest is een initiatief van Baars & Bloemhoff en wordt gerealiseerd in samenwerking met Interface, Forbo Flooring, DRT Gietvloeren, Modular Lighting, Bulo, Spectrum Meubelen en Spinx Tegels. Broeinest wordt 22 januari 2015 geopend.

www.broeinest.nl

Deel op Social Media

<< January 2015 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >