'DDW interessant voor bedrijfsleven'


'DDW interessant voor bedrijfsleven'
11-10-2013 8:14

Ook voor het bedrijfsleven biedt Dutch Design Week (DDW) nieuwe perspectieven die er veelbelovend uitzien. Dat stelt de organisatie van het evenement. "Vanaf 19 oktober staan de deuren naar de toekomst open en vindt negen dagen lang een ontmoeting plaats tussen mensen met ideeën en ondernemers met een neus voor kansen."

 

Hoofdsponsor ABN AMROis zich bewust van het belang van Dutch design en heeft zich daarom verbonden aan DDW. Ilona Roolvink, sponsor manager van ABN AMRO: 'Wij verbinden ons om onze contacten en sectorkennis ten goede te laten komen aan zowel gevestigde ondernemers als nieuwe talenten. Juist de uitwisseling van kennis en informatie is erg belangrijk en draagt bij tot het smeden van duurzame banden tussen publiek, bedrijven en ontwerpers.'

 

In dat kader verzorgt de hoofdsponsor onder meer in het Klokgebouw drie bijzondere business- en designavonden in het eigen ABN AMRO House. Het programma begint op maandag 21 oktober met een primeur voor DDW, wanneer Marcel Wanders, een van de grondleggers van Dutch design, samen met jong talent Sander Wassink een audiovisuele presentatie verzorgt over (Dutch) design en de toekomst. De avond wordt gemodereerd door Farid Tabarki, oprichter van Studo Zeitgeist.

 

Twee dagen later, op woensdag 23 oktober, staat de locatie geheel in het teken van een business-evenement waar prominente ontwerpers hun visie geven op commercie en ondernemerschap, terwijl ondernemers uit de doeken doen hoe zij ontwerp en ontwerpers succesvol hebben ingezet in hun markt. Tot besluit is er op donderdag 24 oktober een live talkshow met het thema ‘Now future’. Speciale gasten zijn onder meer ambassadeur Daan Roosegaarde (Studio Roosegaarde), Markus Kayser (MIT Medialab), Jos Stuyfzand (Philips Design) en Ad van Berlo (Studio VanBerlo). De exclusieve avond verloopt onder leiding van Marcia Luyten (Buitenhof).

<< October 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >