Themamiddag 'Leisure & Hospitality' BNI


Themamiddag 'Leisure & Hospitality' BNI
11-09-2013 8:41

Liefhebbers van interieurarchitectuur opgelet. Op 25 september houdt de BNI in samenwerking met Materia twee lezingen. BNI-leden Sara Rosenthal en Brenda van de Laan geven die middag een lezing over hun visie over ontwerpen voor de sector 'Leisure & Hospitality'.

Rosenthal geeft in haar lezing een toelichting op het belang van radicaal innoveren bij het ontwikkelen van concepten voor de lange termijn bij Spa en Wellness Resorts. Hierbij spelen naast een prettige ruimtelijke beleving, de juiste materiaal keuze ook merkenkeuze en productkeuze een grote rol. Hoe de keuzes tot stand komen en hoe de effecten hiervan zichtbaar zijn, zal aan de hand van voorbeelden toegelicht worden met internationaal gerealiseerde projecten in de spa en wellness industrie. De modellen die zij gebruikt om de rode draad voor innovatie vast te houden geven hierbij een handvat die ook te gebruiken zijn voor andere “Leisure en Hospitality" opdrachten.

In de lezing van Van der Laan is er aandacht voor de uitdagingen die een interieurarchitect tegenkomt bij de inrichting van een publieke ruimte. Veiligheidseisen worden steeds groter, denk bijvoorbeeld aan de vereiste grootte van vluchtwegen in een hotel. Van der Laan illustreert haar verhaal met afbeeldingen van verschillende hoteloplossingen. Ook belicht ze het belang van een samenwerking met specialisten op gebied van verlichting , akoestiek, onderhoud en grafische vormgeving.

De bijeenkomst vind plaats woensdag, 25 september 2013 vanaf 14:30 uur. Plaats van handeling: Materia in Amsterdam. Deelname is gratis.

<< September 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >