Aanmelden voor DDW


Aanmelden voor DDW
03-07-2013 9:45

Dutch Design Week heeft Organisation in Design (OiD) benoemd tot art director van het Klokgebouw voor de twaalfde Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Margriet Vollenberg en Margo Konings kondigen nu de eerste veranderingen in de opzet aan. OiD neemt de selectie van exposanten op zich en vraagt ontwerpers, collectieven, studio’s, labels en aan design gerelateerde commerciële bedrijven en culturele instituten uit binnen- en buitenland zich aan te melden. De inschrijfperiode wordt met een maand verlengd tot 1 augustus 2013.

In de visie van OiD ondergaat het Klokgebouw dit jaar belangrijke veranderingen. Allereerst wordt een groot deel van het centraal gelegen gebouw opgedragen aan het totale aanbod van exposanten door de hele stad. Deze overzichtsexpositie, met als titel ‘ode aan de stad’, wordt het niet te missen startpunt voor alle bezoekers van DDW. Ook wordt prominent ruimte gereserveerd voor getalenteerde ontwerpers en aan design gerelateerde labels en instituten. Nieuw is de manier van exposeren door verschillende individuele ontwerpers binnen een collectief concept. De derde verandering is dat het gebouw voor het eerst in de geschiedenis van DDW wordt opengesteld voor internationale exposanten die geen link hebben met Dutch design.

Speciaal voor deze nieuwe aanpak is de procedure voor exposanten in het Klokgebouw aangepast en wordt de inschrijfperiode met een maand verlengd tot 1 augustus 2013. Meer informatie over de aanmelding, mogelijkheden en kosten voor exposeren in het Klokgebouw is te vinden op de website van DDW.
Exposanten die zich al hebben aangemeld, worden meegenomen in de selectie die OiD zal maken voor het Klokgebouw. Neem voor meer informatie over de aanmelding contact op met Katja Lucas, programmamanager van DDW.

DDW gaat dit jaar voor het eerst samenwerken met verschillende connectoren uit het werkveld, waaronder OiD. OiD is gespecialiseerd in het managen van de organisatorische en zakelijke aspecten van de design wereld. OiD begeleidt en initieert projecten, OiD is werkzaam als curator en vervult adviserende rollen bij design exposities en commerciële design projecten. Daarnaast zijn zij het pers bureau van verschillende ontwerpstudio’s en werken zij aan de PR voor verschillende internationale labels, galeries en design events. En OiD heeft de afgelopen 4 jaar furore gemaakt met Ventura Projects in Milaan, Berlijn en Kortrijk

<< July 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >