VPRO partner DDW


VPRO partner DDW
29-06-2013 8:00

Tijdens de aanstaande Dutch Design Week (DDW) is de VPRO mediapartner van het internationale designevenement. In de VPRO Gids, op vpro.nl, radio en televisie zal innovatie centraal staan. Hiermee haakt de VPRO met zijn blik op de wereld aan op het gedachtegoed van Dutch Design Week, dat verder kijkt dan alleen vormgeving van dit moment en zich met een multidisciplinaire blik op de toekomst richt.

Zowel Dutch Design Week als de VPRO biedt een podium aan mensen uit allerlei disciplines die bezig zijn de wereld mooier, slimmer of op andere manieren beter te maken. “Wij verwachten een spannende match tussen mediapartner VPRO en de Design Community vanwege de integere, nieuwsgierige en eigenzinnige houding die ze met elkaar delen’, aldus Martijn Paulen”, General Manager DDW.

“De VPRO is voortdurend op zoek naar de frontlinies van het menselijk denken. Juist nu de crisis haar hoogtepunt heeft bereikt, barst het overal van de ideeën om onze toekomst verder vorm te geven. Tijdens Dutch Design Week komen veel van die ideeën samen. We kijken ernaar uit om dit alles met ons publiek te delen via radio, televisie en internet’, aldus Stan van Engelen, hoofdredacteur VPRO TV. 

Het evenement biedt inzichten in de toekomst, met grenzeloze creativiteit en inventiviteit van honderden gerenommeerde ontwerpers en creatieve talenten. Voor de VPRO een herkenbare manier om naar de wereld van morgen te kijken en reden om mediapartner te worden van Dutch Design Week.

De komende editie van DDW vindt plaats van 19 t/m 27 oktober 2013 in Eindhoven.

 

<< June 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >