Maak kennis met een interieurarchitect bni


Maak kennis met een interieurarchitect bni
13-03-2013 13:30

Sinds kort kan er elke donderdagavond kennis gemaakt worden met de vakbekwaamheid, veelzijdigheid en creativiteit van de bni interieurarchitect. Een aantal leden van de bni geeft dan kosteloos antwoord op uw interieurvragen. Interieurarchitecten uit Zuid-Limburg die aangesloten zijn bij de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten bni geven gratis een persoonlijk interieuradvies. Geen hoogdravende technische verhandelingen maar gewoon laagdrempelige praktische adviezen waar men wat aan hebt.

De Nederlandse interieurarchitectuur is van hoog niveau en zeer gewaardeerd in binnen- en buitenland. Goed persoonlijk contact met de klant is de belangrijkste garantie om interieurvragen te beantwoorden of idealen te realiseren. De beroepsvereniging nodigt daarom iedereen uit om een vraag over (ver)bouwplannen, inrichting, sfeer, kleur, verlichting en dergelijke kosteloos en vrijblijvend te bespreken met een interieurarchitect.

De interieurarchitecten Erol Öztan uit Heerlen, Bas Mercx en Servaas Linssen uit Maastricht, Roger Haan uit Meerssen, Hubert Keulers uit Voerendaal en Frans Pijpers uit Nieuwstadt nodigen uit om hen op donderdagavond tussen 19:00 uur en 21:00 uur ‘uit te dagen’ met een interieurvraag in een 20 minuten durende sessie. Om goed te kunnen adviseren vragen ze om een plattegrondtekening en foto's mee te nemen.

Deze sessies zijn elke donderdagavond bij Heerlens DNA, Honigmannstraat 37B in Heerlen. Aanmelden is wenselijk, maar u kunt ook zo binnenlopen. Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar secretariaat@bni.nl.

De bni is de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de ontwikkeling en beoefening van de interieurarchitectuur in het kader van een verantwoorde vormgeving van het leefmilieu, het behartigen van de culturele en maatschappelijke belangen van de interieurarchitecten en het versterken van de belangstelling en het begrip interieurarchitectuur. De bni ondersteunt interieurarchitecten bij hun beroepsuitoefening.

www.bni.nl

<< March 2013 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >