Aanstormend talent op Woonbeurs


Aanstormend talent op Woonbeurs
13-09-2011 9:30

HMC mbo vakschool voor hout, meubel en interieur is al jaren vaste deelnemer op de Woonbeurs Amsterdam. De beurs, in AmsterdamRai, staat dit jaar op de agenda van 24 september tot en met 2 oktober. Vorig jaar presenteerde HMC een nieuw standconcept samen met Meubelatelier Jacco Bakker, tevens oud-leerling van het HMC. Deze samenwerking heeft het HMC geïnspireerd om dit jaar haar standruimte te gebruiken om aanstormend jong talent aan de gehele woonbranche en geïnteresseerde particulieren voor te stellen.

Meubelmakers Koen Broersen, Jeroen Roest, interieurontwerper & -adviseur Lucia Mooij en ontwerpster & stoffeerster Maiesta Berkmans, alle vier getalenteerde oud-HMC’ers en tevens startende ondernemers, zullen zich in deze gedeelde stand presenteren. De stand (11-003) zal tijdens de vakdag op 26 september om 14.30 uur feestelijk worden geopend door YNG TLNT Woonbeurs Pin winnaar 2011 ontwerper Sjoerd Vroonland. Samen met productontwikkelaar Arjan Vaandrager (V&V) vormt hij het label Vroonland. Beiden zijn oud-HMC’ers en een goed voorbeeld van succesvol ondernemerschap.

HMC en Meubelatelier Jacco Bakker organiseren ook dagelijks een gratis workshop moodboards maken in hun stand op de Woonbeurs. Geïnteresseerde bezoekers leren tijdens de workshop hoe een concept, idee, gedachte of gevoel te visualiseren in een beeldcollage, en maken zelf een moodboard van de door hen gekozen stijl en smaak. Het moodboard kan dienen als inspiratie voor het maken van een inrichtingsplan. Na afloop mag het moodboard en naslagwerk mee naar huis worden genomen. Inschrijven kan dagelijks in de HMC-stand.

Het HMC, ook wel bekend als Hout- en Meubileringscollege, is sinds 1929 de enige mbo vakschool waar alle opleidingen met hout, meubel of interieur te maken hebben, met onderwijslocaties in Amsterdam en Rotterdam. Door middel van professionele docenten en intensieve contacten met het bedrijfsleven worden de leerlingen opgeleid voor een beroep in de praktijk. Naast het regulier onderwijs, verzorgt het HMC ook na-, her-, en bijscholing voor mensen die al in de branches  werkzaam zijn en diverse praktijkcursussen en deeltijdopleidingen.

<< September 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >