Bestuurswisselingen bij Stichting Living Daylights


Bestuurswisselingen bij Stichting Living Daylights
22-04-2011 8:21

Veranderingen bij de Stichting Living Daylights (SLD). Architect Paul de Ruiter geeft het voorzitterschap over aan collega Ronald Schleurholts (cepezed). Verder zal ook Jelle Post het bestuur verlaten. Hij blijft wel bij SLD betrokken als projectleider van de werkgroepen Daglichtambitie en Zorg. Atto Harsta zal eveneens officieel het bestuur verlaten als penningmeester, uiteraard blijft hij directeur van SLD.

SLD verwelkomt drie nieuwe bestuursleden. Het betreft Harold van den Koedijk, Danny Weerens en Sander Mirck.
Harold van den Koedijk is Adviseur Duurzame Toepassing bij Velux Nederland. Velux is een betrokken donateur van SLD en Harold wil een extra bijdrage leveren in de ambitie van SLD door zich in te zetten voor het bestuur. “Daglicht brengt enthousiasme, met een juiste toepassing in een gebouw word je gewoon blij.”

Danny Weerens is Key Account Manager Nederland bij Hunter Douglas. Ze heeft de ambitie Hunter Douglas in de Nederlandse markt neer te zetten als een partij die meedenkt in oplossingen op het gebied van Duurzaam Comfort. “Daglicht is de bron voor mijn persoonlijke energielevel. Het leven ziet er beduidend anders uit als er voldoende daglicht is en het zonnetje schijnt.”

Sander Mirck is oprichter van Mirck Architecture. Sander is oprichter van Mirck Architecture. In 2008 is het Daylighthouse van Mirck Architecture genomineerd voor de Daylight Award: de relatie met SLD was gelegd. Zijn doel is een alsmaar hoger niveau bereiken in de eindeloos complexe materie van het ruimtelijk ontwerp, waarbij kwaliteit van daglicht een prioriteit heeft. “De kwaliteit van daglicht in gebouwen hoger op ieders agenda krijgen is een ambitie waar ik me voor in wil zetten.”

<< April 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >