NSVV organiseert het Nationale Lichtcongres


NSVV organiseert het Nationale Lichtcongres
18-04-2011 10:15

Op donderdag 10 november 2011 organiseert de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde haar jaarlijkse Nationale Lichtcongres, met als titel: "Spelen met licht"

Sportverlichting dat het spel nog aantrekkelijker maakt? Aan de verkeersintensiteit aangepaste lichtniveaus voor veiligheid en energiebesparing? Lichtaccenten die de openbare ruimte verlevendigen? Bevordering van de alertheid van scholieren, studenten en ouderen? Tijdens het Nationale Lichtcongres zal er stil worden gestaan bij deze vragen. In een aantal plenaire sessies worden visies en actuele ontwikkelingen belicht door deskundige inleiders. Tijdens workshops en/of parallelsessies vindt hierop verdieping plaats. Bij het congres staan de volgende toepassingsgebieden en thema’s centraal: binnenverlicht, openbare verlichting, licht en gezondheid, licht en architectuur, daglicht en LED(sport)verlichting.

Het congres besteedt aandacht aan "Spelen met licht’’ in de ruimste zin van het woord en is ook bedoeld als ontmoeting- en netwerkgelegenheid voor een ieder die met "Spelen met licht" te maken heeft: gebruikers en aanbieders van licht, zoals de overheid, de industrie, de elektriciteitswereld, architecten, consultants, ontwerpers en installateurs.

Voor het Lichtcongres op 10 november 2011 nodigt de NSVV u uit een actieve bijdrage te leveren rond het thema.

Heeft u een aansprekende voordracht of wilt u een ‘speelse’ workshop organiseren? Of wilt u wellicht iets in de spotlights zetten? Belangstellende kunnen hun voorstel mailen voor 30 mei naar info@nsvv.nl.

<< April 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >