The House of Light


The House of Light
10-03-2011 12:39

Delta Light Nederland, specialist in architecturale verlichting, opende begin maart ‘The House of Light’. Goed voor 400 vierkante meter vernieuwende lichtoplossingen en designs, maar ook advies op maat, lichtplanning en vakgerichte opleidingen.

In navolging van het hoofdkantoor in België, zal de showroom in Amsterdam als ‘The House of Light’ fungeren. Men kan er terecht voor inspiratie en informatie. Onder meer over de nieuwste technologieën, lichtoplossingen op maat, technische ondersteuning of een oriënterend gesprek.

De ruimte zal ook regelmatig gebruikt worden als platform van creativiteit, met tentoonstellingen gerelateerd aan architectuur, kunst, design, fotografie of bijzondere projectmaquettes, waarbij natuurlijk licht en belichting een belangrijke rol spelen. Delta Light gaat hier ook seminars organiseren, rondom licht en aanverwante thematiek. Het doel is om inhoudelijk een meerwaarde te creëren en vernieuwende oplossingen aan te reiken – van trends over concrete applicaties tot technische informatie. Kortom, een inspiratiecentrum voor lichtoplossingen en veel meer.

Tijdens de officiele opening kregen de bezoekers live art van 'pencil paparazzi'-artiest Blue Logan, bekend om zijn artistieke schetstekeningen in de internationale wereld van kunst, design en mode. Blue Logan vereeuwigde de gezichten van de bezoekers op de wanden van de showroom. Zijn werk is meteen ook de eerste tentoonstelling in de Delta Light-showroom, te bewonderen tot eind april.
Blue Logan bewerkte ook enkele nieuwe ontwerpen van Delta Light, wat resulteerde in limited editions van de toestellen Husk en Magma, die overigens niet te koop zijn, maar wel geshowd worden.
 

<< March 2011 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >