Sessie Kengetallen Openbare Verlichting


Sessie Kengetallen Openbare Verlichting
23-06-2010 8:47

De NSVV organiseert in samenwerking met onder andere het  IGOV en het Agentschap NL de jaarlijks terugkerende sessie Kengetallen Openbare Verlichting.

Op woensdag 13 oktober 2010 zal in Houten tijdens de Dag van de Openbare Ruimte de presentatie van de kengetallen plaatsvinden voor die gemeenten die ze hebben ingediend. In de voorbereidende sessies dit jaar, hebben ruim 50 gemeenten meegedaan en aangegeven mee te gaan doen aan de jaarlijks terugkerende Kengetallen-sessies. Het aantal deelnemende gemeenten stijgt ieder jaar. En ook dit jaar hopen de organisatoren weer op meer deelnemende gemeenten of geïnteresseerde gemeenten die kennis willen maken met de materie.

Ook de OVL bedrijven Ziut, CityTec en Agentschap NL hebben toegezegd in hun netwerk het toepassen en actief deelnemen aan de georganiseerde sessies te stimuleren. De NSVV heeft de afgelopen 3 jaar de input vooral gebruikt om een landelijk beeld te krijgen van de kengetallen. De NSVV wil de cijfers die deelnemers indienen over het jaar 2009 in een nieuwe stijl presenteren. Hiermee krijgt men een overzicht dat gericht is op de eigen gemeente dat vergeleken kan worden met de mediaan en andere deelnemende gemeenten. Evenals voorgaande jaren krijgen deelnemende gemeenten een rapport van hun kengetallen.

Om de analyse en rapportage goed te kunnen voorbereiden is het van belang dat deelnemende gemeenten uiterlijk 24 september 2010 de kengetallen over het jaar 2009 indienen bij de NSVV via info@nsvv.nl. Ook kunt u zich via dit e-mailadres opgeven voor het bijwonen van de Kengetallen-sessie. Op de websites van IGOV (www.igov.nl) en de Dag van Openbare Ruimte (www.dagvandeopenbareruimte.nl) en de NSVV (www.nsvv.nl) kunt u meer informatie vinden.

Toegang tot de Kengetallen-sessie is kosteloos. In de middag is er gelegenheid de beurs te bezoeken.

<< June 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >