Nieuwe dochteronderneming Lemnis


Nieuwe dochteronderneming Lemnis
23-04-2010 8:30

Lemnis Lighting versterkt zijn positie met een nieuwe dochteronderneming voor het produceren van led lichtbronnen: Lemnis Technical Services. Het bedrijf  start volgens Lemnis met een ervaren team en lopende productielijnen die de lichtbronnen voor de hele range Pharox LED-producten kunnen gaan leveren.

"Met de recent opgehaalde groei-investering is dit een verdere stap in de strategie om zich breder in de markt van LED-verlichtingstoepassingen te positioneren", meldt het bedrijf. Lemnis Technical Services zal ook functioneren als research center voor het ontwikkelen en onderzoeken van nieuwe energie-efficiënte lichtoplossingen. Daarnaast kan het bedrijf de elektronica produceren die deze lichtbronnen aansturen.

Lemnis Technical Services B.V. is gevestigd te IJsselstein waar het over alle faciliteiten beschikt zoals cleanrooms en volautomatische productielijnen. De onderneming zal worden aangestuurd door Gert Grolleman in de functie van Managing Director. De verworven technologie zal ingezet worden voor het produceren van lichtbronnen voor LED-producten die Lemnis Lighting vandaag de dag op de markt brengt onder de naam Pharox.

Remko Gaastra, CEO Lemnis Lighting: “Met Lemnis Technical Services hebben we nu een grotere productie- en R&D capaciteit van LED-toepassingen in huis. Hierdoor zijn we voor de productie van onze Pharox-producten niet meer volledigafhankelijk van derde partijen hetgeen onze positie in de markt sterk verstevigt. We kunnen hierdoor ook het portfolio aan diensten op gebied van energiezuinige ledtoepassingen snel uitbreiden en verder innoveren. Lemnis Technical Services heeft hiervoor alle technologische kennis en expertise in huis en is daardoor een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf.”

<< April 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >