NSVV-verlichtingscongres tijdens Intertraffic RAI Amsterdam


NSVV-verlichtingscongres tijdens Intertraffic RAI Amsterdam
22-02-2010 15:42

Duurzaamheid en energiebesparing met behoud van veiligheid, zijn eisen die gesteld worden aan de openbare verlichting van vandaag. Liever geen licht, maar als het toch nodig is, dan zo effectief en efficiënt mogelijk. De laatste jaren is hier sterk op gestuurd. Wie had per slot van rekening 4 tot 5 jaar geleden kunnen denken hoe de huidige technische mogelijkheden ons nu ten dienste zouden staan? Dimmen, licht op aanvraag, LED’s: de verlichtingswereld wordt overspoeld door noviteiten.

Deze ontwikkelingen en de taak om aan maatschappelijke vraagstukken invulling te geven binnen het verlichtingsvakgebied, dwingen om kritisch te kijken naar de richtlijnen die verlichtingsexperts als leidraad gebruiken. Welke mogelijkheden zijn er in de belangrijkste aandachtsgebieden, met behoud van de benodigde kwaliteit? De NSVV is in het najaar van 2009 dan ook gestart met een optimalisatieproces van de huidige richtlijn NPR 13201-1. Daarvoor heeft de NSVV de input van vakmensen van vandaag nodig. Dit is immers hét moment om alle nieuwe aandachtspunten, zoals kleur, dimmen, beschikbaarheid en wijze van zien onder de loep te nemen. Het is belangrijk om ook de beleidsbenadering voor OVL verder toe te spitsen op de huidige tijd. Waar willen we waarom verlichten en tegen welke prijs? De NSVV wil, nadrukkelijk met de ‘gebruiker’, dit gesprek aangaan. Daarom reserveert de NSVV in het OV-congres tijdens de Beurs Intertraffic van 25 maart 2010 ruimschoots tijd voor communicatie over en weer, onder leiding van Helga van Leur, 's werelds beste weerpresentatrice. Onder het genot van een lunch kunt u napraten met uw collega's en aansluitend bestaat de mogelijkheid de beurs Intertraffic te bezoeken. 

<< February 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >