Light+Building-update


Light+Building-update
24-03-2010 8:22

Light+Building 2010: Alle grote namen uit de sector licht, elektrotechniek en huis- en gebouwautomatisering zullen er vertegenwoordigd zijn. Van 11 tot 16 april 2010 zijn er in Frankfurt am Main zo’n 2.200 exposanten, waaronder alle nationale en internationale marktleiders, die hun nieuwigheden komen voorstellen. Op een volgeboekt beursterrein van meer dan 240.000 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte kunnen de bezoekers in het kader van het centrale thema energie-efficiëntie in licht, elektrotechniek en huis- en gebouwautomatisering innovaties en energiebesparende systeemoplossingen komen bekijken.

De ingedeelde tentoonstellingshallen maken het voor de bezoekers mogelijk om zich snel te oriënteren. Dankzij het geoptimaliseerde concept voor de gebouwtechniek is dit op Light+Building 2010 nog makkelijker geworden. Een eerste oriëntatie gebeurt al aan de hand van de driedeling in de producten licht, elektrotechniek en huis- en gebouwautomatisering.

Meer dan 1.500 bedrijven stellen op het grootste podium ter wereld voor de lichtmarkt het totale spectrum van de lichttechniek onder één dak voor – onder andere technische verlichting en lampen in alle variaties en voor alle toepassingen, designlampen in de meest uiteenlopende stijlrichtingen van klassiek tot modern, alsook een grote keuze aan lichttechnische componenten en toebehoren.

Op Light+Building vinden de bezoekers alle toekomstgerichte lichttechnologieën zoals led-lampen voor professionele en openbare gebouwen of gewoon voor thuis. Technische verlichting en lampen worden op deze belangrijke beurs voorgesteld in vijf hallen (3.0, 3.1, 4.0, 4.1 en 4.2.) en in de inkomhal en de feesthal.

Op Light+Building 2010 zullen in de sector technische verlichting en lampen vele nieuwe exposanten op het vlak van led-verlichting aanwezig zijn. De waaier aan buitenverlichting wordt in hal 5.0 voorgesteld onder de noemer Urban Lighting. Als  zwaartepunt wordt buitenverlichting voor openbare plaatsen getoond. Om alles nog beter tot zijn recht te laten komen, wordt de buitenverlichting bovendien gepresenteerd op de Boulevard der Buitenverlichting op de Agora, het buitenterrein van de beurs. Decoratieve verlichting voor gebouwen en woningen in de meest uiteenlopende stijlrichtingen treft men aan in hallen 5.1, 6.0 en 6.1. De decoratieve verlichting wordt onderverdeeld in de stijlrichtingen modern/design, klassiek/modern en klassiek/traditioneel.

Hoe belangrijk design is – en niet enkel in decoratieve verlichting, maar ook in technische verlichting – maakt de afdeling van de technische designgeoriënteerde verlichting duidelijk, die haar producten in hallen 1.1 en 1.2 tentoonstelt. Volledige assortimenten en decoratieve toebehoren ronden in hallen 6.0 en 10.1 het aanbod aan verlichtingsproducten af.

Ook op het vlak van elektrotechniek zal op Light+Building 2010 het gehele productgamma vertegenwoordigd zijn. Met de integratie van de nieuwe hal 11 is het brede spectrum van de elektrotechniek voor de bezoekers onderverdeeld in drie thematische delen. In totaal exposeren op Light+Building 2010 ongeveer 450 firma’s uit de elektrotechniek hun innovaties en trends in hallen 8 en 11. Het aanbod rond het thema energie-efficiënte gebouwsysteemoplossingen, elektro-installatie en gebouwinfrastructuur in hal 8.0 omvat onder andere expositiethema’s als energie- en gegevensoverdracht, kabelmanagement, bliksembeveiliging en beschermingssystemen tegen overspanning. Nog meer producten uit deze sector worden tentoongesteld in hal 9.0.

In hal 11.0 wordt het thema elektrische installatie- en netwerktechniek voorgesteld en draait alles rond componenten en systemen voor energieverdeling- en sturing, laagspanningsschakelkasten en schakelkastbouw, netwerkinfrastructuur en veiligheidssystemen. Voorts treft de bezoeker op deze expositie ook schakelinstallaties en sturingskasten aan, net als handwerktuigen en markeringssystemen voor elektro-installatie.

<< March 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >