Carrièredag BNO


Carrièredag BNO
15-01-2010 10:14

Op 25 maart 2010 organiseert de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) de tweede editie van dè carrièredag voor ontwerpers in Nederland, Vroaam! De eerste editie uit 2009 werd bezocht door 400 startende ontwerpers en studenten.

Dit jaar verwacht de BNO 600 bezoekers. Het event vindt wederom plaats in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam. De vier boegbeelden van de Vroaam! campagne zijn dit jaar: interieurontwerper Gilian Schrofer, directeur van het Graphic Design Museum Mieke Gerritzen, animator Fons Schiedon en Product ontwerper Sharon Geschiere.

Wat is Vroaam!? Jaarlijks worden er landelijke carrièrebeurzen voor studenten, starters en young professionals georganiseerd die op zoek zijn naar een vacature, traineeship of stageplaats. Echter, een carrièrebeurs gericht op de ontwerpindustrie, die was er nog niet. Daarom organiseert de BNO elk jaar Vroaam! Op Vroaam! vindt de starter/student alles en iedereen die maar van enig belang kan zijn voor zijn/haar ontwerpcarrière.

Naast een infomarkt is er een bomvol programma met presentaties, designbattles, inspiratietalks, lezingen, masterclasses, trainingen en 'on the spot' zakelijk en juridisch advies. Hoogtepunt van de dag zijn de portfoliobesprekingen met ruim 80 bekende ontwerpers, met onder andere 52 graden NB, Buro van Baar, Studio 't Brandt weer, Autobahn, De Designpolitie, Koeweiden Postma, Erik Hesen, Bob van Dijk, Total Identity, Overburen, Paul Maas Illustratie, Studio Joost Grootens, Fabrique, Total Active Media, Fons Schiedon, Springtime, Waacs, NPK, Goods, Opera Amsterdam en Gilian Schrofer.

In samenwerking met Dropstuff.nl is er speciaal voor Vroaam! een animatiebattle gestart. Voor deze battle moet een artistieke game worden ontworpen waarbij het publiek een interactie aan kan gaan met het kunstwerk. Het thema is ‘Op weg naar de top’. De 3 beste en meest innovatieve eindresultaten worden met prijzen beloond en opgenomen in de digitale ‘collectie’ van dropstuff.nl. De deadline voor het inzenden van het uitgewerkte concept is 20 februari 2010.

<< January 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >