Presentatie tijdens Licht en Architectuur


Presentatie tijdens Licht en Architectuur
21-01-2010 6:35

Van een stukje kunst in de tuin tot een innovatieve blikvanger in huis. Met de nieuwe verlichtingsarmaturen van Delta Light® opent er zich een speelse wereld om te ontdekken. Van eigentijds tot eigenzinnig, van functioneel tot sfeerscheppend, maar altijd met dat tikkeltje design extra. Delta Light presenteert dit alles tijdens de vakbeurs Licht en Architectuur, die van 27 tot en met 29 januari 2010 in Ahoy' Rotterdam wordt gehouden.

Opvallende blikvangers zijn de recente Award winnaars in de collectie, zoals de Topix, winnaar van de Red Dot Award & iF Design Award. Deze strakke LED-armatuur maakt originele en speelse composities mogelijk. Topix is dan ook een apart verlichtingstoestel. Hij garandeert een speels licht én geeft je veel vrijheid. Zo kan je, door een combinatie van meerdere toestellen, een attractief of artistiek geheel samenstellen. Of je kan kiezen voor een discreet, maar toch amusant lichtaccent. Daarnaast kan je ook de kleur van het licht helemaal afstemmen op je eigen smaak met warm wit, koud wit of blauw licht.

Endless, winnaar van de iF Design Award: een zeer minimalistische en doordachte lichtoplossing, speciaal ontworpen voor de uiterst slanke T5 seamless fluorescentie lamp. Walker, winnaar van de iF Design Award: sfeervolle innovatie in buitenverlichting. Daarnaast zullen ook enkele prominente en nieuwe trendsetters uit Lighting Bible 8® - de nieuwste cataloog van Delta Light® - aanwezig zijn. Zoals:

- De bekroonde NEC + Ultra-familie die binnen elk project zorgt voor een artistiek accent en verfijnde toets.
- De Minigrid in Semi en Minigrid On. Vrij eigenzinnige binnenverlichting ontworpen in samenwerking met ontwerper-architect Patrick Six van Ensemble.
- De Stripe, een uiterst strak en plat LED-profiel.
- Parallel, dat wordt gekenmerkd door zijn aparte geometrische vormgeving.
- Vision voor liefhebbers van een mooi afgelijnde parabolische lichttekening.

<< January 2010 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >