Uitreiking tijdens Light & Building


Uitreiking tijdens Light & Building
14-01-2008 8:43

De KNX Association International heeft de inschrijving voor de KNX Award 2008 geopend. Deze KNX Award zal worden uitgereikt op 6 april tijdens de internationale vakbeurs Light & Building in Frankfurt.

Via deze Award wil de promotor van de wereldwijde domoticastandaard KNX de meest intelligente, efficiënte en vooruitstrevende projecten met woning- en gebouwautomatisering belonen. Alle installateurs en system integrators van over de hele wereld kunnen één of meerdere projecten indienen. De inschrijvingen zullen in zes categorieën worden verdeeld.

De internationale KNX Award is bedoeld als erkenning voor belangwekkende domoticaprojecten gebaseerd op KNX, die als voorbeeld voor de professionele wereld kunnen dienen. Elke 2 jaar, tijdens de vakbeurs Light & Building, maakt de KNX Association het resultaat van de verkiezing bekend. Tijdens de Awards van 2002 viel voor het laatst een Nederlandse inzender in de prijzen. Toen werd het domoticaproject van de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, ontworpen en aangelegd door Homij en EIB Nederland Consulting BV, onderscheiden.

Dit jaar kan men projecten insturen die in één van de zes gedefinieerde categorieën moet passen. Deze zes zijn: International Award; National Award; Publicity Award; Energy Efficiency Award; Young Award; Special Award. Naast de prestigieuze KNX Award ontvangt de winnaar in elke categorie tevens een geldprijs van 1.000 euro. De deadline voor de inzendingen ligt op 29 februari aanstaande. Op de website van KNX is een inschrijfformulier te downloaden.

Bij de beoordeling van de inzendingen voor de KNX Award 2008 hanteert een deskundige en onafhankelijke jury een aantal selectiecriteria. Grootte en omvang van het project spelen daarin een ondergeschikte rol. De belangrijkste criteria zijn: de verscheidenheid aan functies, de flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden, de automatiseringsgraad en complexiteit, de gebruiksvriendelijkheid voor en de waardering door de gebruiker, de argumenten waarmee men de klant heeft kunnen overtuigen en het gebruik van producten van verschillende fabrikanten.

De KNX Association en de jury kunnen, ter beoordeling van de projecten, de deelnemers om aanvullende informatie verzoeken, als dat nodig zou blijken. In de loop van maart 2008 worden de ingediende projecten beoordeeld. Na de bijeenkomst van de jury brengt zij de inzenders van een project dat in de top 5 van elke categorie staat, per e-mail op de hoogte. De KNX Awards 2008 zullen worden uitgereikt op 6 april 2008 om 11.00 uur op de stand van de KNX Association, Hall 8.0, standnummer F98 van de vakbeurs Light + Building in Frankfurt.

 

<< January 2008 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >