Lezing over daglicht


Lezing over daglicht
04-06-2019 8:00

U heeft nog een beetje tijd over in deze drukke week met onder meer design District en Stockhausens monsteropera Aus Licht? Dan kunt u as. donderdagavond 6 juni ook nog naar een lezing over daglicht.

De door Dutch Daylight georganiseerde lezingenavond over Daglicht in Architectuur vindt plaats in BAC Amsterdam. Donderdagavond gaan drie sprekers dieper in op het thema daglicht in architectuur. Vanuit verschillende invalshoek vertellen zij over het thema en over hun ervaringen met daglicht in hun werk.

Gastheer/architect Sander Mirck trapt af met een toelichting op zijn tentoonstelling van bijzondere woningen uit verleden, heden en toekomst. Licht-ontwerper/docent Jacob de Baan werkt vanuit de menselijke perceptie van licht; hij zal vertellen hoe hij de eigenschappen van zowel dag- als kunstlicht inzet in het interieur. Architect Ronald Schleurholts, partner van het veelgeprezen buro cepezed, zal spreken over de invloed van daglicht op grootschalige projecten, zoals de tijdelijke rechtbank Amsterdam.

Dutch Daylight zorgt voor een goeie borrel(hap) maar draagt ook inhoudelijk bij met een pitch van Merijn Bink, die binnenkort i.s.m. Dutch Daylight afstudeert op daglicht in architectuur.

Aanmelden kan via lezingen@bac-amsterdam.nl
 


Deel op Social Media<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >