Nieuws


01-10-2019 8:00

Het duur nog even, maar toch alvast maar een nieuwsbericht: wandelaars kunnen op zaterdag 22 februari genieten van een zee aan lichtkunstwerken tijdens de eerste editie van de Zandvoort Light Walk.

Het gloednieuwe wandelevenement brengt wandelaars over het stand en door het sfeervolle centrum terwijl zij genieten van verschillende lichtacts. Er is keuze uit drie afstanden: 18, 14 en 6 kilometer. Wandelaars kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via www.zandvoortlightwalk.nl.


De verschillende afstanden komen langs de highlights van Zandvoort zoals het strand, de duinen en het centrum. Na afloop finishen alle afstanden in het sfeervolle centrum van Zandvoort en kunnen deelnemers met elkaar nagenieten van de eerste editie van de Zandvoort Light Walk.

www.zandvoortlightwalk.nl.  


Deel op Social Media01-10-2019 12:00
Daxing International Airport is geopend in Bejing, een hub die op het punt staat om 's werelds drukste te worden, met 72 miljoen passagiers elk jaar tegen 2025. De verlichting op deze 'grootste luchthaven ter wereld' is verzorgd door Performance in Lighting.

Het terminalgebouw, ontworpen door studio Zaha Hadid Architects en geïnspireerd op de traditionele architectuur, bestaat uit een centraal lichaam waaruit zes armen stralen, vijf daarvan bevatten instapgebieden en één verbindt de terminal met het buitengebied. De buitenruimtes werden ontworpen door Hong Kong designstudio Lead 8.

"Meer dan 2.400 schijnwerpers werden gebruikt voor de verlichting van de buitenruimtes en airbusparking om de hoogste normen voor verlichting te garanderen die vereist zijn voor een project dat op het punt staat de zienswijze van luchthavens van de toekomst opnieuw te definiëren", aldus Performance in Lighting over het prestigieuze project. "Dit technische juweel is uniek in de wereld van luchthavens met één terminal vanwege zijn enorme omvang (gelijk aan 97 voetbalvelden), innovatief ontwerp en het gebruik van uiterst efficiënte moderne technologieën voor totale ecologische duurzaamheid."

De services die aan klanten worden geboden, van bagagebeheer tot inchecken en beveiliging, profiteren van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en robotica.

www.performanceinlighting.com

Deel op Social Media
<< October 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >