Nieuws


17-06-2019 8:00

'De start van een briljant nieuw hoofdstuk'. Zo betitelt het jubilerende Megaman (25 jaar) de strategische samenwerking met Xiamen Yankon.

Megaman, een van origine Duitse lichtfabrikant, is in 25 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd, kwalitatief hoogstaand en innovatief merk in de verlichtingsindustrie. "De groei van onze unieke en innovatieve LED-verlichting, de vraag naar extra ontwerp- en productcapaciteit en de transformatie naar ‘intelligente verlichting’ wordt nu versneld mogelijk gemaakt", aldus een woordvoerder. "Dit is realiseerbaar geworden door een naadloze en strategische integratie van Megamann en Xiamen Yankon Energetic Lighting.
 

Yankon is een beursgenoteerde verlichtingsfabrikant met een lange historie en veel ervaring in het ontwerpen en produceren van LED-verlichting. "Met deze sterke productexpertise en economische schaalvoordelen biedt een samenwerking met Yankon unieke kansen voor Megaman om ons productportfolio te versterken en de distributiekanalen verder uit te breiden. Door de hoog geautomatiseerde productiefaciliteiten zal de innovatie verder versnellen. Dit stelt ons in staat om onze klanten wereldwijd nog beter te bedienen in elk gevraagd marktsegment."

Megaman heeft recent, met de introductie van DBT (Dubbele Bundel Technologie, Spot 24°-Flood 45°- Spot 24°), opnieuw bewezen een innovatieve speler te zijn in de lichtindustrie. "Producten met DBT hebben een variabele bundelbreedte. Met één druk op de lens verandert de bundelbreedte van spot naar flood. Verstand van verlichting is onnodig, want het resultaat is meteen zichtbaar. Het is overbodig om extra spots te kopen om over een andere bundelbreedte te beschikken: de DBT is genoeg. Dat betekent kortweg: minder aanschaf -en voorraadkosten, meer gemak en betere verlichting met optimale flexibiliteit, ook in een lichtontwerp."

www.megaman.nl

<< June 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >