Nieuws


25-04-2018 8:00

Licht is het digitale tijdperk binnengetreden. Het kan draadloos worden gestuurd en reageert door middel van sensoren automatisch op de omgeving. Dit werd tijdens de laatste Light + Building-beurs aan een breed publiek gepresenteerd. Bijvoorbeeld op de stand van Zumtobel.

Op ‘s werelds belangrijkste verlichtingsbeurs, showden meer dan 2.600 exposanten hun lichttechnische innovaties onder het motto “Connected – Veilig – Comfortabel”. De bezoekers van de stand van de Zumtobel Group konden op een oppervlakte van 1.280 vierkante meter verschillende toepassingsvoorbeelden van het Active Light-principe beleven – innovatief, smart en op maat afhankelijk van de behoeften.

In de zin van het motto "Lights. Connectivity. Action“ presenteerde de Zumtobel Group tijdens Light + Building in Frankfurt am Main met de nadruk op het omvangrijke serviceaanbod van het merk Zumtobel Group Services (ZGS). Al deze diensten baseren zich op de innovatieve oplossingen van de zustermerken. Als 'innovatieleider' plaatste het merk Zumtobel onder het motto “Lights. Connectivity. Inspiration“ de Active Light-aanpak binnen de diverse toepassingsgebieden – kantoor, industrie, detailhandel en kunst en cultuur – voor.

Overigens was 'slimme verlichting' natuurlijk ook op stands van diverse andere aanbieders te vinden. Hoe vooraanstaand Zumtobel wellicht ook is, het merk is bepaald niet de enige 'innovatieleider' in de verlichtingsindustrie. In de zojuist verschenen uitgave van Inside Information (nr. 2) vindt u een uitgebreid overzicht van de meest recente ontwikkelingen.

www.light-building.com
 


Deel op Social Media25-04-2018 8:30

De armaturen van het merk LTS Licht & Leuchten zullen vanaf vandaag verkrijgbaar zijn via Fagerhult Nederland. Het Duitse verlichtingsbedrijf maakt sinds 2010 deel uit van de Fagerhult Group. Met deze stap verstevigt Fagerhult Nederland haar positie op het gebied van verlichting en met name in Retail.

Fagerhult Group zet haar merkenstrategie ook in Nederland door. Het Zweedse concern heeft de afgelopen jaren vele sterke bedrijven overgenomen en voegt daarmee veel diversiteit en design toe aan het eigen Fagerhult merk. De producten van LTS Licht & Leuchten die bekend zijn vanwege de hoogwaardige technische armaturen, zijn vanaf nu verkrijgbaar via Fagerhult Nederland.

LTS Licht & Leuchten GmbH ontwikkelt, produceert en levert technische armaturen van de hoogste kwaliteit en met vaak een optisch opvallend ontwerp. Dankzij het grote team van lichtontwerpers kan LTS rekening houden met de speciale wensen van klanten in de plannings- en constructiefase van een bouwproject en daarmee individuele verlichtingsoplossingen realiseren. LTS producten worden voornamelijk gebruikt in de gebieden als detailhandel, kantoor, architectuur en hospitality.


Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele verlichtingssystemen voor openbare ruimtes als kantoren, scholen, winkels, industrie én voor de zorg- en recreatiesector. Bij onze activiteiten ligt de nadruk voortdurend op design, functie, flexibiliteit en energiebesparende oplossingen.

www.fagerhult.nl
 


Deel op Social Media<< April 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >