Nieuws


15-11-2017 8:00

Leverancier van verlichtingsoplossingen Sylvania opent nieuw internationaal hoofdkantoor in Boedapest, Hongarije. Dankzij de vele belangrijke strategische verbindingen en het progressieve beleid van de lokale regering is Boedapest volgens het bedrijf heel geschikt als hub voor Sylvania’s wereldwijde activiteiten. De productie blijft echter gebeuren in de diverse fabrieken in Europa alsook in Shanghai.

Het nieuwe kantoor werd op 13 september 2017 geopend door Mr. Zhuang ShenAn, voorzitter van Feilo Sylvania en General Manager van Shanghai Feilo Acoustics Limited, en Christian Schraft, Global CEO van Feilo Sylvania. Mr. Zhuang ShenAn: “Het was ons doel om grondig te investeren in de juiste locatie, en het verplaatsen van onze internationale activiteiten naar Boedapest was daarin een logische stap. Boedapest is een geweldige stad om zaken te doen en dit nieuwe Centraal-Europese hoofdkantoor voorziet ons, naast onze locaties in Londen en Shanghai, van een volledig geoptimaliseerde bedrijfsstructuur voor onze internationale activiteiten. Zowel nu als in de toekomst.”

Christian Schaft voegt toe dat het in een snel veranderende industrie, zoals de verlichtingsindustrie, voor bedrijven zeer belangrijk is om wijze investeringskeuzes te maken: “In de moderne zakenwereld moeten bedrijven flexibel zijn in hun manier van werken en de manier waarop ze reageren op veranderende marktomstandigheden. De verlichtingsindustrie verandert snel en nieuwe technologieën vergroten de kans om te groeien. Dankzij onze nieuwe bedrijfsstructuur bevinden we ons in de ideale positie om onze nieuwe oplossingsgerichte aanpak door te zetten. Deze aanpak is al succesvol gebleken binnen onze gevestigde en opkomende markten. We kijken ernaar uit om dit succes met onze teams over de hele wereld voort te zetten.”

Het nieuwe kantoor in Boedapest luidt een spannende nieuwe fase in voor Sylvania met betrekking tot zijn ontwikkeling van een verlichtingsproducent tot een leverancier van complete oplossingen. Het nieuwe hoofdkantoor stelt Sylvania in staat zijn klanten de beste service te bieden door snel op hun behoeften te reageren, expertise en kennis te delen en de best mogelijke oplossing te bieden.

De opening van het nieuwe internationale hoofdkantoor houdt verband met Sylvania’s vernieuwde merkstrategie. “Sylvania is een merk met geschiedenis, expertise en kennis, maar staat ook synoniem voor innovatie en verandering”, zegt Paul Harwood, Marketing Director bij Feilo Sylvania. “Nu het bedrijf evolueert van een verlichtingsproducent naar een leverancier van oplossingen, is het logisch om de strategie meer af te stemmen met het Sylvania van de toekomst. We introduceren nu al baanbrekende oplossingen, zoals het SylSmart-platform voor slimme verlichting en de LOGIC-financieringsoplossingen om ons bedrijf voor te bereiden op toekomstige groei.”

www.feilosylvania.com


Deel op Social Media15-11-2017 8:30

Lichtliefhebbers opgelet! In Hornu (B) opent binnenkort een bijzondere lichttentoonstelling: 'From Belgium with light'. het evenement vindt plaats in van 19 november 2017 tot 25 februari 2018 in het CID in Hornu.

Licht is een domein waarin zowel de Belgische industrie als de Belgische ontwerpers uitblinken. Sinds begin jaren tachtig heeft de groei van bedrijven als Schréder en het creëren van merken als Light, Modular, Kréon, Wever&Ducré, Delta Light of Dark nieuwe kansen gegeven aan industriële ontwerpers en aan de Belgische expertise. In enkele jaren tijd werd lighting design "made in Belgium" een internationale referentie, wat het vandaag nog altijd is.

"Met in hun bagage hun technische kennis op het gebied van van verlichting, gaan creatieve ontwerpers als Nathalie Dewez, Jos Devriendt, Alain Berteau, Sylvain Willenz of Frederik Delbart zich richten op een meer intieme en persoonlijke opvatting van licht, zonder toe te geven aan de verleidingen van het ornamentele", aldus de organisatie van de tentoonstelling. "Belgisch lighting design staat voor technische, performante verlichting, naast vernieuwende topprestaties, en wordt gekleurd door emoties wanneer bepaalde ontwerpers er zich op toeleggen."
 

www.cid-grand-hornu.be


Deel op Social Media<< November 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >