Nieuws


26-07-2017 8:30

Vanaf heden is Techcomlight exclusief distributeur van het Deplosun daglichtsysteem in de Benelux en de Nederlandse Antillen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. De producten van Deplosun zijn door eerder Eco-Makelaar met succes op de Nederlandse markt geïntroduceerd. 

Techcomlight, het bedrijf achter Solatube Benelux, breidt haar assortiment uit met het Deplosun daglichtsysteem. Als daglichtprofessional richt Techcomlight zich op het importeren, fabriceren, ontwikkelen en distribueren van daglichtproducten. 

"Deplosun brengt daglicht in iedere gewenste binnenruimte", meldt een woordvoerder namens Techcomlight. "De daglichtbuizen van Deplosun vangen het daglicht op via een glazen, platte koepel. Het unieke van dit daglichtsysteem is dat de koepel optioneel zelfs overloopbaar en overrijdbaar verkrijgbaar is."

De koepels hebben een draagvermogen van 400 kilogram (overloopbaar) en 1.000 kilogram (overrijdbaar). "Voor extra isolatiemaatregelen is Deplosun ECO de uitkomst. De ECO-variant gaat een stap verder met een U-waarde van 0,74 W/m²K, zelfs bij de grootste formaten."

De daglichtbuis van Deplosun is volgens de woordvoerder de enige daglichtbuis ter wereld met het Cradle to Crade (C2C) certificaat. "Het certificaat garandeert dat het productieproces geen impact op het milieu heeft. Dit betekent dat op geen enkele manier schade aan het milieu wordt aangericht."

Een samenwerking tussen de vorige distributeur Eco-Makelaar en Techcomlight blijft bestaan. Eco-Makelaar gaat zich richten op de verkoop van Deplosun in plaats van de gehele distributie. Ook blijft Eco-Makelaar achter de schermen een adviserende rol houden. "Op deze manier is Deplosun nog steeds te verkrijgen bij de vertrouwde leverancier."

www.techcomlight.nl 
 

Deel op Social Media<< July 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >