Nieuw lichtmerk: YELA Lighting


Nieuw lichtmerk: YELA Lighting
04-03-2019 16:30

Vandaag, 4 maart 2019 lanceert LEDSign een nieuw en innovatief merk met duurzame verlichtingsproducten van hoogwaardig kwaliteit. "YELA Lighting is 'the new kid in town' en biedt LED verlichtingsoplossingen met de kracht van sfeer en beleving.

LEDSign B.V. lanceert het kwaliteitsmerk YELALighting. LEDSign is de specialist in LED-verlichting, lichtreclames, verlichtingsoplossingen en lichtmetingen", aldus een woordvoerder. "Daardoor staat YELA Lighting sterk en onderscheidend in de markt op het gebied van sfeerbeleving en het creëren van professionele verlichtingsoplossingen."

“Met trots introduceren wij het nieuwe LED-verlichtingsmerk, YELA Lighting. Ons merk is ontstaan vanuit de vraag vanuit de markt om ons kwalitatieve programma aan LED-armaturen kracht bij te zetten door middel van een sterke merknaam. Neem daarbij onze persoonlijke service en flexibiliteit in samenwerking met onze klanten wat maakt dat wij als LEDSign een solide partner zijn waarmee wij met onze hoogwaardige armaturen en creatief en oplossingsgerichte denkwerk voor elk project de juiste verlichtingsoplossing met onze klanten kunnen uitwerken tot een mooi eindresultaat.”, aldus René van Gogh, de Commercieel Directeur van LEDSign.

Of het nu interieur of exterieur is, YELA Lighting legt de focus naar eigen zeggen op het ontwerpen en het leveren van unieke beleving met de perfecte afwerking en de juiste ambiance met LED verlichting. "YELA Lighting gaat een revolutie teweegbrengen in het conventionele verlichtingsconcept en dit omzetten in een modern, innovatief en stijlvol concept. Daarnaast wil zij een aangename sfeer en de ultieme beleving creëren voor klanten door Smart, energiezuinige en duurzame armaturen."

Om deze beleving waar te maken, heeft YELA Lighting hoge kwaliteitsarmaturen zoals AR70-, AR111-, 3-fase track spots, wandlampen, het nieuwe Tube track systeem, maar ook op maat gemaakte design lampen en andere verlichtingsarmaturen. YELA Lighting richt zich op diverse branches zoals architecten, interieur- en projectinrichters, groothandels, horeca, VVE/woningbouw en maritiem. 

www.yela-lighting.com


Deel op Social Media<< March 2019 >>
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >