Nieuw merk designverlichting


Nieuw merk designverlichting
21-11-2018 10:00

het is waar; de markt is al best gevuld. Toch werd recentelijk weer een nieuw merk designverlichting gepresenteerd. Harry Lighting gelanceerd is volgens de initiatiefnemers een merk voor designliefhebbers, geïnspireerd op het heelal.

De eerste collectie bestaat uit drie verschillende ontwerpen exclusieve, tijdloze lampen: de Orb, een bolvorm, de Nebula, naar het melkwegstelsel, en de Tubular, een hoge koker. Iedere lamp wordt op maat gemaakt, in verschillende diameters.

In elk design keert het fenomeen ‘ruimte’ terug. Harry verbindt de verschillende begrippen ruimte met elkaar: ruimte in de zin van het oneindige heelal en ruimte als in leef- en werkomgeving. De finesse in afwerking, de openheid van vorm en de nieuwe manier van lichttransport maken van deze verlichting een blikvanger in iedere ruimte, zonder daarbij massief over te komen. Designer Harry Goorsenberg: “Wanneer de lamp in werking treedt, ontstaat er door de positionering van de ledtubes een expanderend lichtbeeld. Alsof de tijd stil is gezet terwijl een ster zijn licht uitzendt, de ruimte in.”

De speciale LED-technologie is door Harry in eigen beheer ontwikkeld en gepatenteerd. "Een vooruitstrevende manier van verlichting, uniek in zowel design als afwerking. De lampjes zijn energiezuinig en geven licht volgens een breed kleurenspectrum. Bovendien zijn de lampen dimbaar." 

www.harrylighting.com

<< November 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >