Veel licht op Biennale Interieur


Veel licht op Biennale Interieur
10-10-2018 8:00

De Biennale Interieur staat op stapel. Van 18 tot en met 22 oktober zal de Xpo in Kortrijk weer een keur aan interieurproducten tonen. Behalve meubilair is er ook dit jaar weer veel verlichting te zien.

De Biennale Interieur is een 'vaste prik' in de agenda van Noordwest-Europese interieurprofessionals en -consumenten. Ook dit jaar zullen de hallen in Kortrijk naar verwachting weer gevuld zijn met vele duizenden geïnteresseerde bezoekers. "Sinds jaar en dag brengt de Biënnale Interieur talent en gevestigde merken samen, om naast het zakelijke aspect ook een plek voor ontmoeting, reflectie en waardering te zijn", zegt Dieter Van Den Storm, creatief coordinator van het evenement. "Interieur 2018 gaat daarnaast op zoek naar betekenisvolle antwoorden op vlak van wonen, werken en ontspannen en dit in een nieuwe formule."

Vijf dagen lang zet de 26e Biënnale Interieur in op een gecureerd en geselecteerd aanbod van bedrijven en talent die een eigen inhoudelijk statement maken. De vijftigste editie van de Biënnale Interieur brengt enkele ingrijpende veranderingen met zich mee. Waar de beurs tot vorige editie telkens 10 dagen duurde, wordt nu gekozen voor een compacte maar sterke inhoudelijke aanpak. "Tussen 18 en 22 oktober 2018 is Interieur 2018 opnieuw 'the place to be' wat betreft innovatie en creativiteit." 

Zoals gezegd zal er  veel licht te zien zijn op het evenement. Zo heeft 'Designer of the Year' Frederik Delbart zich onder meer bezig gehouden met het ontwerpen van verlichtingsproducten (zie de foto hieronder). Ook exposeren tal van lichtfabrikanten op het evenement. Enkele lichtbedrijven die hun kunnen etaleren op de beurs zijn B.lux , Dark , Delta Light , Eden Design, Flos, Modular Lighting Instruments, tossB, Wever & Ducré en  XAL. Wie geïnteresseerd is in deze - en tal van andere interieurgerelateerde - merken, doet er verstandig aan tussen 18 en 22 oktober een bezoek te brengen aan de symphatieke beurs.


www.interieur.be
 

Deel op Social Media<< October 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >