WK mede dankzij het voormalige Philips


WK mede dankzij het voormalige Philips
11-07-2018 10:00

Ook zo genoten van het bijna afgelopen WK Voetbal? Dat is mede te danken aan Philips... pardon, aan Signify (de nieuwe naam van het verlichtingsbedrijf). Signify verlichtte maar liefst tien van de twaalf stadions.

Het gaat om de stadions Luzhniki (Moskou), Krestovsky (Sint Petersburg), Fisht (Sotsji) en Ekaterinburg Arena (Jekaterinenburg) evenals de voetbalstadions in Kazan, Rostov aan de Don, Kaliningrad, Nizjni Novgorod, Volgograd en Samara.

De LED-veldverlichting van Signify wordt gebruikt in de Ekaterinburg Arena. "De state-of-the-art LED-verlichting voorziet voetballers en publiek van de beste kwaliteit licht die geschikt is voor 4K tv-uitzendingen en UHDTV super slow-motion herhalingen voor de honderden miljoenen televisiekijkers die alle acties op het veld tot in detail willen zien", aldus een woordvoerder. "De LED-veldverlichting kan ook bestuurd en gesynchroniseerd worden met muziek om het publiek voor het begin van de wedstrijd amusement te bieden."

De verlichting wordt ook gebruikt om de gevels van stadions te verlichten. "Dit draagt bij aan de sfeer voor de fans die de wedstrijden bijwonen." Een bijzondere installatie bevindt zich aan de buitenkant van het Luzhniki stadion in Moskou, waar een LED-dak van 39.000 vierkante meter werd geïnstalleerd. "Het is een van de grootste en meest innovatieve LED-gevels in Rusland. Deze gevel zorgt voor extra sfeer en entertainment voor de fans in de stad met bijzondere lichtshows voor, tijdens en na wedstrijden."
 

www.signify.com


Deel op Social Media<< July 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >