Slim licht van Zumtobel


Slim licht van Zumtobel
25-04-2018 8:00

Licht is het digitale tijdperk binnengetreden. Het kan draadloos worden gestuurd en reageert door middel van sensoren automatisch op de omgeving. Dit werd tijdens de laatste Light + Building-beurs aan een breed publiek gepresenteerd. Bijvoorbeeld op de stand van Zumtobel.

Op ‘s werelds belangrijkste verlichtingsbeurs, showden meer dan 2.600 exposanten hun lichttechnische innovaties onder het motto “Connected – Veilig – Comfortabel”. De bezoekers van de stand van de Zumtobel Group konden op een oppervlakte van 1.280 vierkante meter verschillende toepassingsvoorbeelden van het Active Light-principe beleven – innovatief, smart en op maat afhankelijk van de behoeften.

In de zin van het motto "Lights. Connectivity. Action“ presenteerde de Zumtobel Group tijdens Light + Building in Frankfurt am Main met de nadruk op het omvangrijke serviceaanbod van het merk Zumtobel Group Services (ZGS). Al deze diensten baseren zich op de innovatieve oplossingen van de zustermerken. Als 'innovatieleider' plaatste het merk Zumtobel onder het motto “Lights. Connectivity. Inspiration“ de Active Light-aanpak binnen de diverse toepassingsgebieden – kantoor, industrie, detailhandel en kunst en cultuur – voor.

Overigens was 'slimme verlichting' natuurlijk ook op stands van diverse andere aanbieders te vinden. Hoe vooraanstaand Zumtobel wellicht ook is, het merk is bepaald niet de enige 'innovatieleider' in de verlichtingsindustrie. In de zojuist verschenen uitgave van Inside Information (nr. 2) vindt u een uitgebreid overzicht van de meest recente ontwikkelingen.

www.light-building.com
 


Deel op Social Media<< April 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >