Duurzaam kantoor door Trilux


Duurzaam kantoor door Trilux
06-02-2018 8:30

De nieuwste technieken, duurzame materialen en veel glas. Bij de realisatie van kantoorgebouw ‘de Curve’ is niets aan het toeval overgelaten. De ambitie om van dit pand het meest duurzame kantoorgebouw van IJsselstein te maken is ruimschoots bereikt. Het gebouw is inmiddels in gebruik door Technisch Beheer Nederland – onderdeel van Terberg Verenigde Bedrijven. In opdracht van Terberg Totaalinstallaties leverde Trilux met het lichtplan een stevige bijdrage aan de duurzaamheidsambities van het kantoorgebouw.

“Het pand is volledig uitgerust met ledverlichting en intelligent gemaakt met behulp van het door ons ontwikkelde lichtmanagementsysteem LiveLink”, aldus Raymond van Dijken, accountmanager bij Trilux. “Dankzij de LiveLink app zijn armaturen individueel en in groepen te dimmen op smartphone en tablet. Dit verhoogt het comfort op de werkplek van de medewerkers. De armaturen en het lichtplan voldoen daarbij aan de hoogste duurzaamheidseisen. Maar ook op het gebied van interieurarchitectuur zet dit lichtplan belangrijke accenten, mede dankzij de vloeiende integratie in de aanwezige SIG Air Handling klimaatplafonds.”

www.trilux.com

Deel op Social Media<< February 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >