Maatwerk voor Oracle


Maatwerk voor Oracle
02-01-2018 8:30

Oracle heeft het nieuwe hoofdkantoor voor de afdeling Cloud Sales Center in gebruik genomen. Het prestigieuze oude pakhuis aan de Nieuwevaart in Amsterdam is volledig gestript en gerenoveerd. De verlichting werd geleverd door Trilux.

In opdracht van Terberg Totaal Installaties tekende Trilux voor het lichtplan en de productie van maatwerk verlichting. Raymond van Dijken, accountmanager bij Trilux vertelt over deze bijzondere oplossing. “Ik ben ontzettend trots op de realisatie van dit project, omdat het geen standaard project is”, zo begint van Dijken. “Wij zijn door Oracle en Terberg uitgedaagd om proactief mee te denken en flexibel te zijn.”

“De uitdaging zat hem vooral in het maatwerk”, zo stelt van Dijken. “Om ons standaard 3900 MRX LED-armatuur in dit klimaatplafond te kunnen integreren, hebben wij enkele aanpassingen moeten doen in het ontwerp en in de productie.”

“Maar dat was niet de grootste uitdaging”, zo stelt van Dijken. “De grootste uitdaging zat in de integratie van een Amerikaans systeem, welke door Oracle werd vereist voor de aansturing van de verlichting. Alle armaturen zijn vanuit onze productie voorbereid op deze Amerikaanse techniek, door in ieder afzonderlijk armatuur een speciaal aangeleverde driver te monteren. Vervolgens zijn de armaturen uitgebreid getest. Met succes, want de installatie en ingebruikname verliep hierdoor vlekkeloos voor Terberg.”

Mede dankzij de verlichtingssystemen van Trilux is dit oude Amsterdamse pakhuis een echte blikvanger geworden, dat is gelauwerd met het Breeam very Good-certificaat.

www.trilux.nl


Deel op Social Media<< January 2018 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >