ABB vernieuwt experience centres


ABB vernieuwt experience centres
11-10-2017 8:30

Innovaties en ontwikkelingen in de woningbouw, utiliteit en industrie volgen elkaar snel op. In de experience centres van ABB vinden professionals antwoorden op vragen die de veranderende markten met zich meebrengen. Tijdens het Update Event 2017 op 10 oktober heeft ABB haar nieuwste experiences gepresenteerd, namelijk Industry en free@home domotica. Bovendien is de noodverlichtingsunit flink vernieuwd.

ABB opende in 2013 de deuren van zijn experience centres, met als eerste de Living SpaceExperience. Naast ABB tonen ook Busch-Jaeger en VanLien er hun laatste noviteiten. Kennis, informatie-uitwisseling en training staan centraal. Beleving, proberen en doen, staan voorop.

Industriële applicaties en hun toepassingsgebieden, één van de speerpunten van ABB, heeft zij doorvertaald naar de nieuwe Industry Experience. Hier vinden professionals diverse innovatieve producten, systemen en oplossingen voor uiteenlopende industrieën. In de Industry Experience draait alles om thema’s als energie-efficiëntie, energiedistributie, critical power, machineveiligheid en robotica. Er is met name veel aandacht voor connectiviteit, Industrie 4.0 en IoT.                                                                                                                                

De Living Space Experience toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisbesturing. In de nieuwe ‘smart’ woonkamer, slaapkamer en hal ervaren bezoekers het gemak van Busch-free@home en KNX-gestuurde huisautomatisering. Bovendien is in de technische ruimte een speciale SEM-unit toegevoegd, die het energieverbruik monitort en nul-op-de-meter kan realiseren.

De Building Space Experience laat slimme oplossingen zien voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Nieuw is de interactieve experience op het gebied van noodverlichting. In een hotelsetting ervaart de bezoeker fysiek wat noodverlichting in een noodsituatie betekent en hoe efficiënt de vluchtroute-aanduiding en -verlichting van VanLien werken. In de zorgkamer van de Building Space Experience wordt verder duidelijk wat huisautomatisering voor ouderen in een thuissituatie kan betekenen. Ook worden toepassingen getoond voor een gezond en veilig binnenklimaat en worden de nieuwste vergader- en presentatiemogelijkheden voor, bijvoorbeeld, kantoren gepresenteerd.

www.abb.com


Deel op Social Media<< October 2017 >>
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Terug

Combinatieaanbieding: 25% korting op abonnement vaktijdschriften Inside Information + Verlichting

U betaalt € 141,00, in plaats van € 188,00, voor totaal dertien nummers van Inside Information en Inside Information Verlichting.

Klik hier om een abonnement te nemen
 


Nieuwsarchief
Kantoor- en Projectmeubilair

Vloer, Wand & Plafond

Verlichting

Ontwerp/Architectuur

Overig nieuws

Archief voor oktober 2006


Naast nieuws en de hoofdnavigatie bovenaan onze site hebben wij nog meer rubrieken, namelijk:

- Agenda met beurzen en evenementen
- Vacatures
- Projecten uit de branche
- Geselecteerde filmpjes
  


- Aanmelden voor een abonnement
- Inschrijven op de e-mailnieuwsbrief

 


Agenda
Agenda-overzicht >